Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Localizare: Situat la malul marii, in statiunea Kipseli, la 11 km de orasul Zakynthos, hotelul ofera superbe panorame asupra Marii Ionice.
Cea mai apropiata statiune animata este Tsilivi, situata la 4 km distanta, iar aeroportul se afla la 14 km distanta.
Plaja este ingusta, de nisip si pietricele.
Facilitati hotel: Hotelul va pune la dispozitie piscina exterioara cu Jacuzzi si zona de sezlonguri si umbrelute gratuite la piscina si pe plaja privata, restaurant ce serveste delicioase preparate grecesti si internationale, snack bar, sala de jocuri cu biliard, sah, internet cafe, TV lounge, parcare privata, internet Wi-Fi in zonele publice ale hotelului, schimb valutar, loc de joaca pentru copii, birou pentru inchirierea masinilor.
De asemenea sunt disponibile si facilitati pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii.

Facilitati camere: Complexul dispune de un total de 70 camere (67 studio si 3 apartamente cu 2 dormitoare) spatioase si util mobilate. Toate dispun de balcon mobilat cu masuta si scaune, TV satelit, telefon, seif, aer conditionat, baie cu dus in studiouri si cada in apartamente, minibar, kitchinetta echipata complet, uscator de par (la cerere). Schimbarea lenjeriei se face de 2 ori/ saptamana, iar schimbarea prosoapelor o data la 2 zile.

Masa: Mic dejun. Suplimente contra cost: demipemsiune si All Inclusive.

Website: www.belussi.gr

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*, studio sau apartament;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie