Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Ixian Grand (Adult only)


Descriere

Sentido The Ixian Grand este un resort de 5 stele ce se adreseaza in primul rand cuplurilor, oferind o atmosfera eleganta, cazare de lux si servicii impecabile. Dupa renovarea din anul 2007, hotelul este considerat unul dintre cele mai luxoase si prestigioase hoteluri din Rhodos.

Localizare

Hotelul Sentido The Ixian Grand este situat chiar pe plaja din Ixia, la 6 km de orasul Rhodos si la 7 km de aeroport.

Facilitati hotel

Facilitatile de care se pot bucura oaspetii sunt receptie 24h, acces internet WiFi, internet corner, mini market, magazin de bijuterii, servicii medicale. Oaspetii hotelului au acces la piscina si la activitati sportive: tenis, windsurf, jet schi, golf, aqua aerobic.

Facilitati hotel

Hotelul detine 124 de spatii de cazare: 57 de camere standard elegant decorate, cu vedere la mare sau la gradina, 64 de Junior Suite spatioase, 5 Estate Suite cu living separat si 87 de camere Garden Superior. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, sofa, televizor LCD cu satelit, seif (gratuit), uscator de par, telefon, frigider, halat si papuci, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Schimb valutar
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Parcare
Lift
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camera pentru bagaje
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie