Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Pe coasta Golfului Ixia, la doar 12 km (20 minute) de Aeroportul International Diagoras. In apropiere se poate explora Orasul Medieval Rhodos, parte din Patrimoniul UNESCO.

CAMERE: Trei tipuri de spatii de cazare: camere duble, triple si camere family. Camera dubla are balcon cu vedere la mare/gradina/piscina; dotata cu pat dublu; capacitate maxima - doi adulti. Camera tripla are balcon cu vedere la gradina/piscina; dotata cu un pat dublu si un pat single; capacitate maxima - trei adulti. Camera Family are balcon cu vedere la piscina/gradina; compusa din doua dormitoare, unul dotat cu pat dublu, iar celalalt cu doua paturi single; capacitate maxima - patru adulti. Toate camerele pun la dispozitie: televizor, aer conditionat, WiFi, minibar, aparat de ceai/cafea, seif, iar baile sunt dotate cu: cabina de dus, uscator de par, produse de ingrijire personala.

FACILITATI: Restaurante si baruri tip bufet (se poate comanda meniu special cu o zi inainte), specific international si grecesc. Posibilitate de organizare evenimente, intalniri, conferinte. Doua piscine exterioare. Sala de fitness si cursuri de aqua-gym. Cort pentru tratamente corporale. Serviciu de inchiriere masini, motociclete sau biciclete. Supermarket. Servicii de spalatorie si curatatorie. Servicii medicale. Parcare privata.

Website: https://hoteloceanispark.gr/

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.