Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: la doar 700 metri de centrul orasului antic Rhodos si 500 metri de portul Mandraki. Cel mai apropiat aeroport este la 18 km. Plaja este la 100 metri de intrarea in hotel.

CAMERE: Sase tipuri de spatii de cazare: camere single (16 m2), standard duble (20 m2), duble cu vedere la mare (20 m2), duble cu vedere la gradina (24 m2), apartament cu vedere la mare (24 m2) si apartament pentru familii (40 m2). Toate camerele pun la dispozitie: paturi twin, televizor, aer conditionat, WiFi, minibar, seif, iar baile sunt dotate cu: cabina de dus/cada si produse pentru ingrijirea personala.

FACILITATI: Restaurantul principal si cele doua baruri (Lobby Bar si Pool Bar) sunt tip bufet si au meniul specific international si grecesc. Cursuri de yoga, aerobic sau pilates. Piscina exterioara si jacuzi exterior.

Website: https://www.mitsishotels.com/en/hotels/petit-palais

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie