Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR PLAYA DE PALMA


Descriere

Hotelul Iberostar Selection Playa de Palma este un hotel de 5 stele si se afla in statiunea Playa de Palma, una dintre cele mai cautate statiuni de pe insula. Hotelul este localizat la malul marii si pune la dispozitia turistilor o piscina in aer liber cu sezlonguri si un centru spa.

Puncte forte

- Piscina exterioara
- Camere spatioase
- Aproape de plaja
- Centru Spa

Localizare

Hotelul Iberostar Selection Playa de Palma este situat pe plaja cu nisip fin si intrare lina in mare. In apropierea hotelului se gasesc magazine, restaurante si localuri de noapte. Principalele atractii aflate in apropierea hotelului sunt: Palma Aquarium (1.2 km), Aqualand El Arenal (3.6 km), Portul El Arenal (2.8 km). Aeroportul International Palma de Mallorca se afla la o distanta de aproximativ 2.7 km fata de hotel.

Plaja

Plaja Playa de Palma este una dintre cele mai populare plaje de pe insula. Plaja are o lungime de aproximativ 4.6 km si o latime de 30-50 m. Promenada se intinde pe toata lungimea plajei si ofera multe posibilitati de a lua masa sau de a face cumparaturi. Plaja ofera multe posibilitati de a practica sporturi de apa precum parasailing sau water skiing.

Facilitati hotel

Hotelul Iberostar Selection Playa de Palma pune la dispozitia turistilor o multime de servicii si facilitati, printre care: terasa, centru spa, piscina exterioara, restaurant, bar, internet wireless, camera de bagaje, receptie 24 ore, centru de inchiriere masini si biciclete, sala de sport, spalatorie/curatatorie, aer conditionat, lift. Nu este permis accesul cu animale de companie. Hotelul dispune de parcare in limita locurilor disponibile.

Facilitati camere

Hotelul dispune de un numar de 182 camere astfel: camere duble, suite junior si camere de familie. Toate camerele sunt dotate cu: baie privata, televizor, telefon, seif, minibar (contra cost), aparat de cafea, aer conditionat, uscator de par, balcon, internet wireless.

Facilitati copii

Pentru copii, hotelul pune la dispozitie: patut (la cerere).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )