Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul, destinat exclusiv adultilor, ofera conditii ideale pentru pasionatii de golf, departe de agitatia orasului.
LOCALIZARE:
H10 Blue Mar se afla situat la 26 km distanta de aeroportul Palma de Mallorca, pe plaja cu nisip fin di Camp de Mar la 8 minute de mers pe jos de terenul de golf Andratx.

FACILITATI HOTEL: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum receptie non-stop, terasa spatioasa, acces internet wi-fi in intreg hotelul, Internet corner ( gratuit), piscina exterioara cu zona de sezlonguri, zona pentru plaja cu vedere la mare, Sali de sedinte, centru de infrumusetare, sala de fitness, posibilitatea de folosire a diferitelor terenuri de golf din zona.

FACILITATI CAMERE: Toate camerele hotelului au balcon privat si vedere la mare si includ facilitatI pentru prepararea ceaiului si cafelei, iPod docking station, baie private cu dus si cada, papuci si halat de baie, TV LCD cu programe prin satelit, minibar, seif ( contra cost) , aer conditionat.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR




*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie