Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CARIBBEAN BAY HOTEL.


Descriere

Hotelul MLL Caribbean Bay reprezinta o alegere ideala pentru cei care doresc sa imbine vederile de neegalat ale Marii Mediteranene cu briza racoroasa de pe coasta de est a Palmei de Mallorca.Plaja
Playa S’Arenal este o plaja cu nisip fin si auriu situata in El Arenal, avand deschidere catre Golful Palma. Apele sale calde si cristaline ii confera o atmosfera autentica, placuta si plina de viata. De-a lungul plajei se gasesc magazine si restaurante.

Localizare
Hotelul MLL Caribbean Bay este situat in centrul statiunii El Arenal si la doar 5 minute de o plaja superba, cu nisip auriu si fin. In apropierea hotelului, se regasesc magazine, restaurante, precum si o statie de autobuz. Printre punctele de atractie din apropiere, se numara: Parcul Acvatic de Distractii Aqualand El Arenal (la aproximativ 2 km de cazare), Acvariul Palma (la aproximativ 4 km de cazare) si Piata Saptamanala, de unde se pot cumpara fructe, legume si produse proaspete specifice (la aproximativ 4.5 km de cazare). Aeroportul Palma de Mallorca este situat la o distanta de aproximativ 5.5 km fata de hotel.

Puncte forte
- Situat aproape de plaja - Camere generoase si primitoare - Piscina exterioara - Restaurant in incinta hotelului

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.