Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Nissi Blu, este un hotel de 5 stele, nou deschis, situat in Ayia Napa, la 500 de m de renumita plaja Nissi Beach.

Tip masa: Mic dejun, demipensiune, demipensiune plus, pensiune completa, pensiune completa plus, All Inclusive.

Localizare: Hotelul este situat la distanta de 2 km de centrul orasului si la aproximativ 50 de km de aeroportul din Larnaca.

Dotari camere: Camerele hotelului Nissi Blu au urmatoarele dotari: aer conditionat, mini bar sau mini frigider, TV, Wi-fi, seif, facilitati pentru preparare ceai sau cafea, baie privata, uscator de par, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul Nissi Blu beneficiaza de urmatoarele facilitati: restaurante, baruri, piscina exterioara, piscina interioara, sezlonguri si umbrele, centru spa, fitness club.

Facilitati copii: Piscina pentru copii, miniclub.

Pagina web: https://nissiblu.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie