Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Santa Marina Plaza Giannoulis


Descriere

Localizare: Resortul este localizat pe plaja din Agia Marina, un sat foarte pitoresc, la doar 8 km de Chania. Ofera o plaja bine amenajata, distinsa cu Steag Albastru. Santa Marina Plaza este un hotel de 4 stele, destinat exclusiv adultilor.Decorat in stil boutique hotel, Santa Marina Plaza are doar 49 de camere, toate foarte spatioase si foarte frumos mobilate. Camerele sunt decorate modern, cu aer conditionat si balcon cu vedere directa sau partiala la Marea Cretei ori la gradina.

Localizare

Resortul este localizat pe plaja din Agia Marina, un sat foarte pitoresc, la doar 8 km de Chania. Ofera o plaja bine amenajata, distinsa cu Steag Albastru.

Facilitati hotel

Hotelul de 5* ofera numeroase facilitati: receptiei 24 de ore si servicii de check-out, facilitati de fax si copiator, restaurant principal (bufet), restaurant a la carte Azzuro,  bar principal si bar la piscina, piscina principala si piscina pentru copii, spalatorie/servicii curatatorie chimica,  Wi-Fi de la receptie/ obby-ul, colt de internet, depozit bagaje, room service,  parcare. Oaspetii au la dispozitie diverse facilitati spa: jacuzzi, servicii de masaj si tratamente de infrumusetare, piscina interioara incalzita, sauna, baie turceasca, sala de fitness, si o multime de activitati si posibilitai de diversitmet (sporturi acvatice, calarie, tenis)

Facilitati camere

Sunt luxoase, bine concepute, fin decorate cu elemente moderne de calitate si mobilier confortabil.  Au numeroase dotari: aer conditionat centralizat, TV satelit, acces Wi-Fi, doua telefoane directe, seif, minibar, baie dotata complet, cada, uscator de par, balcon/terasa mobilata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.