Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE
Amplasat chiar in partea din spate a Hotelului Minos. Situat la doar 3 minute de frumoasa plaja de nisip din Rethymno si la o scurta plimbare de atractii si centrul istoric si la o scurta plimbare de atractii si centrul istoric, la 80 km de Heraklion si 60 km de Chania.

FACILITATI
Dispune de urmatoarele servicii si facilitati:
receptie 24 de ore, salon,wi-fi gratuit in toate zonele publice,camera vizionare TV satelit,camera pentru bagaje,piscina exterioara,sezlonguri si umbrele gratuite la piscina,parcare,sala de conferinte, doctor (la cerere, cu plata), restaurant principal tip bufet, 3 restaurante a la carte,
2 baruri, aqua gym, polo de apa, sah in aer liber, table, tenis de masa, masaj (la cerere, cu plata), evenimente si spectacole, program de animatie, lectii de gatit, lectii de dans, lectii de limba greaca.

RESTAURANT
Restaurantul tip bufet pentru nefumatori are aer conditionat si serveste micul dejun si cina. Meniurile cuprind o varietate de mancaruri cu specific local si international, precum si preparate vegetariene. Restaurantul de la piscina este deschis zilnic, oferind un meniu a la carte. In plus, localul cu autoservire si barul din hol sunt deschise pe toata durata zilei, oferind cafea si bauturi.

CAMERE
Camerele ofera vedere la piscina si gradini, iar unele la mare.
baie privata cu dus, televiziune prin satelit, telefon, frigider, uscator de par, halat de baie, cos de fructi, sticla de vin si apa minerala la sosire, aer confitionat, mini bar (la cerere, taxa suplimentara), WiFi, seif electronic, prosoape de plaja, balcon sau terasa.
camera deluxe (20mp)
studio deluxe
suita superioara cu un dormitor (42mp).

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.