Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kriti beach


Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 2 minute pe jos fata de plaja. Hotelul Kriti Beach se afla pe o plaja cu steag albastru din Rethimnon, la 5 minute de mers pe jos de portul veneian.

FACILITATI
Ofera o piscina incalzita, o sauna si o baie de aburi, iar dimineata oaspetii pot savura un mic dejun grecesc certificat.
Opiunile de agrement includ o piscina cu apa dulce cu umbrele si sezlonguri gratuite, precum si facilitai de sporturi nautice. De asemenea, exista un lounge comun cu TV i un internet cafe. Oaspetii mai activi au la dispozitie un centru de fitness echipat complet.

RESTAURANT
Snack barul de langa piscina servete o varietate de specialitati grecesti si mediteraneene pe tot parcursul zilei, iar oaspetii se pot bucura si de specialitati unice la restaurantul a la carte Chimera pentru cina. Micul dejun include miere de cimbrior, supe si placinte traditionale,delicatese din carne din surse locale si bauturi din plante.

CAMERE
Toate camerele elegante ale hotelului Kriti Beach au aer conditionat si un balcon privat cu vedere la mare sau la munte. Tariful camerelor include micul dejun grecesc. Proprietatea asigura acces gratuit la internet WiFi si parcare gratuita.
La sosire oaspeii primesc o sticla de vin.
Superior room SSV/CV (vedere laterala la mare sau vedere la oras, 2 paturi separate, suplimentar - canapea, max. 3 pers., 20 mp);
Junior suite front SV (cu o camera, 2 paturi separate, suplimentar - canapea, max. 3 pers., 26 mp);
Deluxe suite front SV (dormitor si living fara usa, 2 paturi separate, suplimentar - canapea, max. 3 pers., 32 mp);
Family junior suite 2 sep. rooms (2 dormitoare cu usa, 2 paturi separate, suplimentar - 2 paturi separate, max. 4 pers., 34 mp).

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.