Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Elotia este amplasat foarte aproape de una dintre cele mai frumoase plaje din Chania iar camerele lui sunt decorate in stil contemporan cu mobila din lemn si tesaturi cu tema cretana. HOTEL ELOTIA este situat în regiunea Agioi Apostoloi la 4 km spre vest de frumosul oraș Chania și într-o zonă deosebit de privilegiată. Oferă 30 de camere spațioase decorate cu elemente culturale tradiționale cretane. Este situat la câțiva metri de una dintre cele mai frumoase și organizate plaje din Prefectura Chania, oferind o gamă largă de sporturi de mare.

Localizare

Hotelul Elotia este situat la malul marii din Chania, la o distanta de aproximativ 4 kilometri de centrul orasului si la 12 kilometri de aeroport.

Facilitati hotel

Hotelul Elotia dispune de o gradina unde se poate lua masa, restaurant, snack bar, spalatorie, centru de inchirieri masini sau biciclete, piscina in aer liber, acces internet.

Facilitati camere

Hotelul Elotia are la dispozitia turistilor sai, camere spatioase cu balcon, dotate cu baie cu dus, aer conditionat, telefon, seif, frigider si acces gratuit la internet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Camera pentru bagaje

Locatie