Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel linistit, situat pe plaja, ofera vederi unice spre mare, spre colinele verzi si spre fermecatoarea insula Pontikonisi. Restaurant cu terasa mare, camere standard spatioase, piscina, acces la internet, atmosfera calda si familiara. Ideal pentru o vacanta confortabila si economica. Descriere:
Hotel linistit, situat pe plaja, ofera vederi unice spre mare, spre colinele verzi si spre fermecatoarea insula Pontikonisi. Restaurant cu terasa mare, camere standard spatioase, piscina, acces la internet, atmosfera calda si familiara. Ideal pentru o vacanta confortabila si economica.

Facilităţi camere:
Camerele sunt dotate cu incălzire centrală, aer conditionat, televizor cu ecran plat, frigider, grup sanitar propriu, uscător de păr, balcon, izolare fonica.

Website:
https://www.corfuoasis.com/en

Localizare:
Hotelul este localizat in statiunea Perama, plaja cu pietris, la 7 km de centrul orasului Corfu, la 5 km de aeroport si la 4 km de statiunea Benitses.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie