Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Corfu Maris Bellos


Descriere

Facilități copii
Pentru cei mici hotelul pune la dispoziție un teren de joacă, piscină în aer liber și un mini club pentru copii unde se pot bucura de diverse jocuri și activități distractive.

Sport și agrement:
Hotelul dispune de facilități precum: biblioteca, tenis de masa, biliard, darts, masaj (la cerere, contra cost), teren de tenis, cameră de jocuri, zonă de plajă privată, mini club, teren de joacă pentru copii, piscină în aer liber, piscină pentru copii, gradină, terasă la soare, umbrele și șezlonguri gratuite.

Facilități camere
Hotelul dispune de camere duble, triple și de familie spatioase, cu vedere directa la Marea Ionica, aer condiționat, minifrigider, TV prin satelit cu DVD player, conexiune gratuită la internet, uscător de păr, telefon, seif (gratuit).

Facilități hotel
Hotelul dispune de camere de familie, personal multilingv, aer conditionat, restaurant a la carte, bar la piscina, seif, inchirieri auto, receptie deschisa nonstop, birou de turism, camera de bagaje, camera cu TV comuna,

Localizare
Hotelul este situat în stațiunea Benitses, având una dintre cele mai bune amplasări din Corfu, acesta este situat pe un versant, cu vedere la plaja privată din Benitses și la Marea Ionica, fiind la doar 3 km distanță de satul Benitses și la 8 km de Aeroportul Internațional Corfu.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Sporturi
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )