Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AYDINBEY QUEENS PALACE


Descriere

Hotelul Aydinbey Queen's Palace 5* se deschide in iunie 2019. Resortul este situat la 7 km de Belek si la 30 km de centrul orasului Antalya. Aeroportul International Antalya se afla la o distanta de aproximativ 24 km de hotel. Proprietatea se intinde pe o suprafata de aproximativ 17 000 mp si se afla la 950 metri de plaja nisipoasa. Oaspetii au la dispozitie un shuttle catre plaja care circula la fiecare 30 de minute.

Descriere

Hotelul Aydinbey Queen's s-a deschis in luna iunie 2019. Proprietatea se intinde pe o suprafata de aproximativ 17.000 mp. Ofera o varietate de servicii pe care turistii le pot incerca in vacanta. Baie turceasca, sauna, baie de aburi, sala, centru de fitness, piscina interioara si multe altele.

Localizare

Resortul este situat la 7 km de Belek si la 30 km de centrul orasului Antalya. Aeroportul international Antalya se afla la o distanta de aproximativ 24 km de hotel. Plaja se afla la 950 metri. Oaspetii au la dispozitie un shuttle catre plaja, care circula la fiecare 30 de minute.

Website

https://www.aydinbeyhotels.com.tr/queens-palace-spa/index.html

Facilitati hotel

Zona de restaurante si baruri include un restaurant principal, 2 restaurante a la carte deschise pentru cina, 5 baruri unde oaspteii pot savura diverse bauturi racoritoare si cocktail-uri. Hotelul Aydinbey Queen's Palace are 5 piscine dintre care una este interioara si una cu tobogane, sala de fitness, un centru spa (sauna, baie turceasca, servicii de masaj, terapii, tratamente faciale/ corporale - unele servicii sunt contra cost) si ofera diverse programe de animatie in timpul zilei si seara. Pentru copii, hotelul ofera piscina, mini club (4-12 ani), mini disco, camera cu jocuri electronice si servicii de baby-sitting (contra cost). De asemenea, hotelul ofera internet wi-fi in locurile publice, magazine, market si parcare privata gratuita. Animalele de companie nu sunt acceptate.  

Facilitati camere

Hotelul are un total de 360 de spatii de cazare modern amenajate, elegante si dotate cu facilitatile necesare pentru confortul oaspetilor pe tot parcursul sejurului. Camerele dispun de aer conditionat, televizor, internet wi-fi, telefon, minibar, seif, facilitati pentru ceai/ cafea, baie, uscator de par, balcon/ terasa. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.