Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aydinbey Kings Palace Spa Resort


Descriere

LOCALIZARE:Pe plaja, hotelul se afla in statiunea Side, la 70 km de centrul orasului Antalya, la 60 km de Aeroportul International din Antalya si la numai 15 km de Side.
AN DESCHIDERE: 2008SUPRAFATA: 16 000 m2
CAPACITATE: 359 camere.
FACILITATI HOTEL: Hotelul este alcatuit dintr-un singur corp, 4 etaje,2 piscine exterioare, piscina interioara, piscina pentru copii, 6 restaurante si 5 baruri, plaja certificate cu steagul albastru, mini librarie, internet in lobby, sezlonguri si umbrele la piscian si pe plaja, prosoape de plaja, baie turceasca , sauna, Jacuzzi, centru de fitness, tennis de masa, darts, volei pe plaja, aqua parc, mini club, magazine de suveniruri, serviciu de curatatorie, serviciu de inchirieri masini , motociclete, room service, masaj (contra cost), tratamente spa ( contra cost), billiard si bowling ( contra cost), camera de jocuri. Accesul cu animale de companie nu este permis.

FACILITATI CAMERE: Camerele standard au in jur de 26 m2 si dispun de: parchet laminat, baie cu toaleta si telefon, aer conditionat centralizat si uscator de par, Tv prin satelit, minibar, cana electrica si set pentru ceai si cafea, seif, balcon ,papuci. Camerele family au 32 m2 si dispun de 32 m2, 2 dormitoare separate.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie