Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMAS KAPLAN PARADISE


Descriere

Hotelul este situat in statiunea Kemer, la 75 km de aeroportul din Antalya si la 20 km de orasul Kemer. Facilitati hotel: Hotelul a fost renovat in 2009 si ofera cazare in 2 corpuri de 6 etaje. Pe langa restaurantul principal, hotelul mai detine si 2 restaurante a la carte cu specific italian si pescaresc. Turistii pot servii diverse bauturi racoritoare la unul din cele 7 baruri disponibile in hotel. Plaja proprie este la 300 m de hotel si este o plaja cu nisip si pietris. Acest hotel detine si 2 piscine exterioare dotate cu sezlonguri si umbrele de soare. Copii au si ei acces la o piscina exterioara cu minitopogane, teren de joaca si mini-club. Alte activitati disponibile in hotel sunt: aerobic, volei pe plaja, baschet, darts, tenis de masa, biliard si diverse sporturi acvatice. Facilitati camere:Camerele sunt dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar.

Localizare

Hotelul este situat in statiunea Kemer, la 75 km de aeroportul din Antalya si la 20 km de orasul Kemer.

Facilitati hotel

Pe langa restaurantul principal, hotelul mai detine si 2 restaurante a la carte cu specific italian si pescaresc. Turistii pot servii diverse bauturi racoritoare la unul din cele 7 baruri disponibile in hotel. Plaja proprie este la 300 m de hotel si este o plaja cu nisip si pietris. Acest hotel detine si 2 piscine exterioare dotate cu sezlonguri si umbrele de soare. Copii au si ei acces la o piscina exterioara cu minitopogane, teren de joaca si mini-club. Alte activitati disponibile in hotel sunt: aerobic, volei pe plaja, baschet, darts, tenis de masa, biliard si diverse sporturi acvatice.

Facilitati camera

Hotelul a fost renovat in 2009 si ofera cazare in 2 corpuri de 6 etaje. Camerele sunt dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar.

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Bar
AC ( aer conditionat )