Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMAS KAPLAN PARADISE HOTEL


Descriere

Descriere: Hotelul ARMAS KAPLAN PARADISE a fost deschis in anul 1997 iar ultima renovare s-a facut in 2017. Este construit pe o suprafata totala de 33000 mp.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Hotelul este situat la 17 km de orasul Kemer, la 60 km de orasul Antalya si la 70 km fata de aeroportul Antalya.

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: aer conditionat, mini bar (se umple doar la sosire), TV LCD, seif (contra cost), telefon, uscator de par, baie cu cada sau cabina de dus, balcon, gresie sau mocheta.

Facilitati generale :Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurant a la carte, snack restaurant, 4 baruri (lobby bar, disco bar, beach bar, pool bar), piscina exterioara, piscina pentru copii, piscina cu 3 tobogane, piscina interioara, baie turceasca, sauna, programe de animatie, activitati sportive, muzica live, discoteca, biliard, aerobic, tenis de masa, darts, volei pe plaja, 2 terenuri de tenis, centru fitness.
Servicii cu plata: bauturile de import, bauturile imbuteliate, fresh-uri din fructe, sporturi acvatice, internet wi-fi, seif, masaj si alte tratamente de intretinere, servicii de curatatorie, biliard, nocturna pentru terenul de tenis.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), mini disco, loc de joaca, piscina.

Plaja: Hotelul dispune de plaja proprie cu nisip si pietricele, situata la aproximativ 300 m distanta. Exista serviciu de transfer la plaja. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari, gratuit o singura rezervare pe sejur;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Pagina web: www.armashotels.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie