Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMAS BELLA SUN


Descriere

LOCATIE: Plajă: 300 m de la mare Side: 3 km Antalya: 70 km Aeroport Antalya: 60 km Transport: Taxi, autobuz CAMERE: Dotări Standard Camere: TV prin satelit, LCD, canale muzică, canale TV pentru copii Seif Sistem electronic de închidere a ușii Aer condiționat individual Baie privată cu duș Balcon sau balcon francez SERVICII GRATUITE: Alimentație: Mic dejun, prânz, cină, gustare de noapte, snack-uri, înghețată Băuturi: Alcoolice și non-alcoolice locale Divertisment: Spectacole de noapte, muzică live, activități sportive Facilități Plajă și Piscină: 2 piscine, 2 tobogane de apă, plajă privată cu nisip SERVICII CU PLATĂ: Opționale pentru Copii: Baby bed, baby chair, baby carriage Băuturi Importate: Suplimentare Sporturi Acvatice: Cu motor și fără motor Spa & Masaj: Pachete personalizate, masaj cu spumă și exfoliere CONCEPT LUNA DE MIERE: Cuplurile de luna de miere primesc gratuit: coș cu fructe, sticlă de vin, decor special în cameră, mic dejun în cameră o dată pe ședere ACTIVITĂȚI ȘI DIVERTISMENT: Club Copii (4-12 ani): Orele 10:00 - 12:00 și 14:00 - 17:00 Mini Disco, Loc de Joacă: Da Limbi Vorbite: Turcă, Engleză, Germană, Rusă Alte Activități: Aerobics, animație, tenis de masă, șah, polo pe apă SPA & WELLNESS: Baie Turcească și Saună: Gratuite Piscină cu Tobogane: 365 m² RESTAURANTE ȘI BARURI: Restaurante: Principal, Snack Baruri: Lobby Bar, Pool Bar, Service Bar, Snack Bar, Beach Bar Orar Funcționare Alimentație: Mic dejun, prânz, cină, gustare de noapte Orar Funcționare Baruri: 10:00 - 02:00

Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Side, la 60 km de aeroportul din Antalya si la 3 km de orasul Side.

Facilitati hotel

 Plaja este la 250 m de proprietate si este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Hotelul dispune de asemenea de 3 piscine exterioare si 2 topogane. Copii se pot bucura de piscina exterioara cu topogane si de asemenea este disponibil un loc de joaca si un mini club. Alte activitati disponibile la hotel sunt: aerobic, volei pe plaja, tenis, discoteca si diferite sporturi nautice.

Facilitati camera

Renovat in 2014, hotelul ofera cazare in cladirea principala cu 2 nivele si alte 3 cladiri cu 3 si 4 nivele. Camerele sunt dotate cu baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar.

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Bar
AC ( aer conditionat )