Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANNABELLA DIAMOND HOTEL


Descriere

LOCATIE Hotelul este situat în Incekum; centrul Avsallar la 2 km, centrul Alanya la 25 km, Side la 30 km, aeroportul Gazipaşa la 60 km, aeroportul Antalya la 110 km. FACILITĂȚI HOTEL Conceptul all-inclusive oferă o varietate de opțiuni din bucătăria turcească și internațională în restaurantul principal, la barul de gustări și în unul dintre cele două restaurante A'la Carte. SPA & WELLNESS Zona Bella Spa & Wellness oferă o piscină interioară, saună, hamam, baie de aburi și tratamente de masaj. Piscina interioară nu este încălzită în timpul sezonului de vară. · Darts · Tenis de masă · Aerobic, gimnastică · Boccia · Tobogane (3, în anumite perioade) · Piscină în aer liber și piscină pentru copii · Hamam · Saună · Masaj, peeling și îngrijire a pielii · Centru de fitness · Animație (ușoară) · Mini Club (04-12 ani) · Meniu pentru copii (în timpul cinei) · Loc de joacă · Sală de conferințe · Serviciu medical * · Închiriere mașini * · Serviciu fotografic * · Coafor * · Mic magazin * · Serviciu de spălătorie * · Sucuri proaspete de fructe * · Wifi: în camere și în zonele generale* · Seif: în camere* · *serviciile marcate sunt contra cost PLAJA Hotelul este situat direct pe plaja sa proprie cu nisip, care are aproximativ 100 de metri lungime. Șezlongurile, umbrelele, prosoapele de plajă și pernele de la piscină, precum și de pe plajă, sunt incluse. Schimbarea prosoapelor de plajă (posibilă în anumite ore) este gratuită. FACILITATI CAMERA: Camera este accesibilă cu o cartelă electronică, fiind mobilată cu: un sistem de aer condiționat split, zonă de ședere, seif electronic, podea laminată, telefon în baie, telefon cu disc direct, uscător de păr, minibar, TV, un balcon. Jumătate dintre camere au vedere la mare, iar cealaltă jumătate au vedere la uscat (pădure și/sau stradă).

Localizare

Hotel se afla in regiunea Incekum, la 20km de Alanya si la 100km fata de aeroportul din Antalya.

Facilitati camera

Toate camerele sunt proiectate pentru confortul dumneavoastră. Aer condiționat, zona de relaxare, seif electronic, podea laminată, telefon, uscător de păr, mini bar, TV LCD și balcon.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor spa & wellness, piscină interioară încălzită (sezon de iarnă), săli de masaj, baie turcească, saună, jacuzzi, centru de fitness, zonă de plajă privată, terasă, mini club, tenis de masă, parcare in limita locurilor disponibile, teren de joacă pentru copii, aqua park, meniu masă pentru copii, serviciu de concierge, cameră de bagaje, recepţie, snack bar, serviciu de călcătorie, spălătorie, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, bar, restaurant, restaurantul a'la cart, lobby bar, snack bar, internet wifi, grădină

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )