Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Angora este o proprietate de 3 stele cu o locație excelentă în centrul orașului Side, la o plimbare de 15 minute de centrul orașului. Hotelul pune la dispozitia clientilor sai spatii de cazare confortabile si spatioase, dotate cu diverse facilitati.

Descriere:

Angora Hotel este un hotel standard de 3* situat in statiune Side.  Ofera concept All inclusive – tip bufet pentru mic dejun, pranz, cina, bauturi locale alcoolice si racoritoare intre orele 10.00-22.00. Nu sunt incluse: bauturile din import si orice alte bauturi care nu sunt in menu, sucuri naturale din fructe, cafea turceasca, inghetata, toata mancarea si bautura dupa ora 22.00, mancarea si bautura pe plaja.

Localizare:

Hotelul este situat la 1,5 km de Side, aproximativ 60 km de Manavgat, transferul privat pana la Aeroport Antalya dureaza aproxmativ 60 de minute, in functie de trafic - 65km fata de aeroportul din Antalya. Cea mai apropiata plaja se afla la 500 metri.

Facilitati hotel:

Angora Hotel pune la dispozitie receptie, seif, lobby, restaurante si baruri interior si exterior, piscina exterioara, teren de tenis, tenis de masa, sporturi nautice, fotbal, biliard, sala TV, internet in lobby, mini-market piscina pentru copii, loc de joaca, servicii medicale. Hoteul are plaja privata de nisip la 1 km fata de hotel. Exista shuttle bus (gratuit) catre plaja de doua ori dimineata si de doua ori seara. Pe plaja hotelului sezlongurile si umbrelele sunt gratuite. Exista si o plaja publica la 500m de hotel dar sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Prosoape de plaja nu sunt disponibile.

Facilitati camere:

Hotelul dispune de un total de 67 de camere repartizate in doua cadiri fara lift: camere Standard, camere Family. Toate camerele au baie privata cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat split air, telefon direct, gresie, Tv prin satelit, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.