Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amara Prestige Elite Resort a fost deschis în 2007, ultima renovare a avut loc în 2018 și se extinde pe o suprafața totală de 100.000 mp.

Descriere

Amara Prestige Elite Resort a fost deschis in 2007, ultima renovare a avut loc in 2018 si se extinde pe o suprafata totala de 100.000 mp. Hotelul este o unitate de cazare excelenta pentru familii cu copii si tineri, odata cu serviciile si conditiile de 5 stele cu care isi intampina turistii.

Localizare

Hotelul este situat în Goynuc, la 8 km de Kemer și la 40 km de aeroport.

Website

https://www.amaraworldhotels.com/prestige/tr/

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie turistilor urmatoarele facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte, 7 baruri, piscina exterioara, piscina interioara, loc de joaca, internet wireless inclus, aer conditionat, centru Spa, sauna, magazine, loc de joaca pentru copii, teren de tenis, centru fitness, biliard, parcare, plaja cu nisip. Plaja cu nisip vine in intampinarea tuturor turistilor si reprezinta un punct forte in alegerea hotelului Amara Prestige Elite.

Facilitati camere

Camerele sunt primitoare si curate si dispun de: baie cu dus, aer conditionat, internet wireless inclus, TV prin satelit, telefon, mini-bar, uscator de par, balcon, seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie