Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Nirvana Dolce Vita (Ex. Amara Dolce Vita Resort) este construit pe 163.000 mp și este format din 5 corpuri de clădire și 18 vile, avand în total 736 de camere.

Descriere

Nirvana Dolce Vita (Ex. Amara Dolce Vita Luxury) este construit pe 163.000 mp si este format din 5 corpuri de cladire si 18 vile, avand in total 736 de camere. Hotelul este recunoscut pentru beneficiile extraordinare de 5 stele oferite turistilor.

Localizare

Situat pe malul mării, la 20 km de Kemer și la 75 km de aeroport.

Website

https://www.amaraworldhotels.com/dolce-vita/tr/

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai facilitati diverse precum: restaurant principal, 5 restaurante a la carte, restaurant special pentru copii, 15 baruri, piscina exterioara, piscina interioara, jacuzzi, piscina pentru copii, loc de joaca, mini-club, Aqua Park, 4 tobogane de apa, internet wireless, centru Spa, sauna, centru fitness, magazine, teren de tenis. Hotelul dispune de plaja cu nisip si pietricele, oferind turistilor toate conditiile pentru o zi de plaja uimitoare.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu baie cu dus, aer conditionat, internet wireless, TV satelit, mini-bar, uscator de par, balcon, seif, asternuturile si prosoapele sunt schimbate zilnic. Camerele sunt curate si primitoare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie