Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GYPSOPHILA CLUB MARINE


Descriere

Construit in anul 1991, suprafata totala este de 60.000 mp, ultima renovare - anul 2018.

Descriere

Construit in anul 1991, suprafata totala este de 60.000 mp, ultima renovare - anul 2018.

Localizare

Hotelul este holiday village, situat in regiunea Beldibi la 15 km de Kemer si la 40 km de aeroportul din Antalya.

Website

https://www.amaraworldhotels.com/club-marine/

Facilitati hotel

Servicii: Ultra all inclusive - bauturi de bun venit la sosire (sampanie si limonada pentru copii), servicii de masa si bauturi 24h, mese tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa-amiaza, cina, gustari noaptea tarziu, toate bauturile locale si unele din import alcoolice si racoritoare, suc de fructe proaspete la micul dejun, bufet dietetic, bufet pentru copii, inghetata in timpul zilei, mancare pentru bebelusi in timpul zilei la Baby Club, sucuri proaspete din fructe la bar Vital, restaurante A'la Carte (Il Baggato si Anatolia) necesita rezervare in avans si sunt gratuite o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: bauturile premium din import, coniac VSOP, vinurile speciale din import si locale, toate bauturile imbuteliate, restaurantul A'la Carte The Hook (cu rezervare in avans), room service, narghilea.
Facilitati: Restaurant principal tip bufet, restaurante A'la Carte - Il Baggato (italian), The Hook (fructe de mare), Anatolia (turcesc), baruri pe teritoriul complexului hotelier. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, salon de coafura, rent a car, magazine. Conexiunea la internet Wi-Fi este disponibila gratuit in lobby si in spatiile publice.
Plaja: plaja privata de nisip si pietris, sezlonguri, umbrele de soare, prosoape de plaja gratuite.
Sport si divertisment: piscine in aer liber si de interior pentru adulti si copii, trei tobogane, baie turceasca, sauna, camera de relaxare, centru fitness, baschet, volei, volei pe plaja, mini fotbal, tenis de masa, gimnastica. Contra cost: sporturi nautice, centru SPA & Wellness, masaj si tratamente de infrumusetare, terenuri de tenis si nocturna.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus sau cada, uscator de par, sistem centralizat de aer conditionat (cu program in functie de conditiile meteo), telefon direct, mini-bar (realimentat zilnic cu apa, bauturi racoritoare, bere), cafea & ceai, ceainic, seif, mocheta sau podea ceramica, halate de baie si papuci, TV LCD prin satelit si balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.