Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOBEDAN WORLD PALACE HOTEL (EX. ALVA DONNA WORLD PALACE)


Descriere

Construit in anul 1994, suprafata totala este de 107000 mp, ultima renovare a avut loc in anul 2015.

Descriere

Construit in anul 1994, suprafata totala este de 107000 mp, ultima renovare a avut loc in anul 2015.
 

Localizare

Hotelul este situat in regiunea Kiris, la 65 km distanta de aeroportul din Antalya si 6km de Kemer.

Website

https://www.alvadonna.com/tr/alva-donna-world-palace/index.html

Facilitati hotel

Servicii: Ultra all inclusive - tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, cina tarzie, gustari in timpul zilei, inghetata intre anumite ore la Patiserie, toate bauturile locale si unele standard din import alcoolice si racoritoare, sucuri din fructe proaspete in timpul micului dejun. Nu sunt incluse in concept: bauturile speciale din import de lux, vinuri speciale si imbuteliate, restaurantele A'la Carte sunt cu rezervare in prealabil, sucuri proaspete din fructe, narghilea, room service.
Facilitati: Restaurant principal - servicii tip bufet, restaurante A'la Carte Vivaldi - specific italian, Sofra - specific turcesc, Dragon - specific Far East, The Mariner - pescaresc, Piano bar, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, disco bar. Contra cost: servicii medicale, centru de afaceri, telefon, fax, internet cafe si jocuri pe calculator, spalatorie si curatatorie, baby sitting, mini market, magazine, salon de coafura, rent a car. Conexiunea la internet Wi-Fi este disponibila gratuit in tot hotelul.
Plaja: Hotelul are plaja privata de nisip si pietris cu sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private pe plaja sunt cu rezervare in avans si contra cost.
Sport si divertisment: piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, bazin semiolimpic , tobogane, piscina de relaxare, loc de joaca pentru copii, terenuri de tenis, tenis de masa, squash, baschet, volei, volei pe plaja si fotbal, sauna, baie turceasca, sala de gimnastica. Contra cost: sporturi nautice, nocturna pentru terenurile de tenis, biliard, scoala de scufundari, centru SPA & Wellness. e organizeaza programe de divertisment in timpul zilei, concursuri la piscina si pe plaja, spectacole seara, muzica live, discoteca.
Mini club pentru copii cu varste intre 04 - 12 ani.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu balcon/terasa, baie privata cu cada sau dus, uscator de par, sistem de aer conditionat centralizat, TV LCD prin satelit si canale de muzica, telefon direct, mini bar (apa, apa minerala, bauturi racoritoare si bere realimentat zilnic), ceai si cafea, seif, covor sau podea ceramica, conexiune la internet Wi-FI.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie