Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul a fost construit in anul 2006 si renovat in 2014. Este construit pe o suprafata totala de 100.000 mp si dispune de 476 de camere repartizate pe 6 etaje si 68 de vile.

Localizare: Hotelul este situat pe malul marii, la aproximativ 45 km de centrul orasului Antalya, la aproximativ 35 km de aeroport si la aproximativ 1 km de statiunea Belek.

Plaja: Plaja hotelului este cu nisip si dispune de ponton. Are o lungime de 300 metri. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: telefon, TV, minibar, maxibar (contra cost), seif, jacuzzi, baie cu aburi pentru 2 persoane, halat de baie si papuci (la cerere), birou, iluminare cu led-uri, internet wireless, balcon, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, aer conditionat.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 7 restaurante a la carte (turcesc, pescaresc, italienesc, sushi-teppenyaki, steak house, afrodisiac si blind - cina in intuneric), patiserie, bistro, lounge cu specific italienesc, 7 baruri, piscina principala (936 mp), piscina exterioara pentru relaxare (650 mp), piscina cu tobogane (160 mp), piscina pentru zona de vile, piscina interioara incalzita (455 mp), muzica live, spectacole cu lumini si lasere, programe de animatie, discoteca, amfiteatru, spectacole de acrobatii, 2 sali de cinema, petreceri cu DJ, zona cu magazine, centru business, spalatorie si curatatorie, inchiriere masini, fotograf, coafor, cabinet medical, internet wireless, centru Eden Spa (5.500 mp), baie cu aburi, sauna finlandeza, baie turceasca (256 mp), sauna ruseasca, jacuzzi, centru fitness (500 mp), aerobic, volei pe plaja, biliard, tenis de masa, squash - rachete si mingi, tenis cu rezervare, sala de sport, volei, basket, mini-fotbal, pilates, lectii de dans, step, yoga, gimnastica in apa, sali de conferinte.

Servicii cu plata: maxi bar in camera, vinurile imbuteliate si sampania, bauturi premium de import, rezervare in restaurantele a la carte, masaj si alte tratamente in centrul Spa, sporturi acvatice, servicii medicale, room service, echipament si nocturna pentru tenis, bowling, biliard, internet cafe, sala de jocuri.

Alte informatii:- turistii cazati in Honeymoon Design Room trebuie sa prezinte la check-in certificatul de casatorie, iar acesta sa nu fie mai vechi de 90 de zile; animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: https://www.adamevehotel.com/EN/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie