Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Meandros Boutique Hotel&Spa (Adults Only)


Descriere

Hotelul Meandros Boutique este un hotel elegant cu influente murale care combinandu-se cu elemente grecesti creeaza un decor minimalist , oferind o experienta relaxanta pentru cei care aleg acest hotel. Situat in centrul statiunii Kalamaki si la 400 m de plaja unde se pot vedea testoasele Caretta-Caretta.

Localizare

Hotelul este situat in centrul statiunii Kalamaki, la 400 m de plaja.

Facilitati hotel

Oaspetii hotelului vor dispune de facilitati precum: receptie 24 h, restaurant, bar, servicii de rent a car/ bike, servicii medicale( la cerere ), sala de gimnastica, lobby lounge, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrelute, piscina exterioara, A la Carte Snack Bar, A la Carte Reastaurant (este sezonier,
de la 1 iunie până la 30 septembrie, în funcție de condițiile meteorologice
), Spa, acces Wifi.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu AC individual, balcon sau veranda, telefon, TV, Wi-Fi gratuit, chicineta complet echipata, uscator de par, seif (contra cost).

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.dianahotels.gr/en/meandros-boutique-and-spa-hotel) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.