Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diana Palace Hotel


Descriere

Acest hotel de 4 stele, dotat în întregime cu aer condiţionat, se bucură de o locaţie superbă, la câteva minute de plajă şi la doar 3 km de Zakynthos. Oaspeţii se bucură de acces gratuit la sala de sport. Oaspeţii se pot relaxa la piscină sau în grădinile de palmier, sau pot degusta cocktailuri de la cele două baruri disponibile. Fermecătoarea zonă Argasi merită cu prisosinţă o vizită. Facilităţile hotelului pot fi accesate şi de persoanele aflate în scaun cu rotile.Facilitati camere:
Camere spatioase dotate cu TV, aer conditionat, internet Wi-Fi gratuit, telefon, frigider, seif, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon privat/terasa.

Facilitati hotel:
Hotel dispune de receptie 24h, internet Wi-Fi, lobby bar, lobby lounge, restaurant, 2 piscine exterioare, 2 piscine pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, prosoape la piscina, bar la piscina, snack bar, sala de fitness, servicii de frumusete, masaj, camera de jocuri, colt de internet, masa de biliard, tenis de masa, program de animatie, seif, Tv sat, servicii de transfer, inchirieri auto/moto, medic(la cerere), fax/xerox, loc de joaca pentru copii, parcare

Website:
https://www.dianahotels.gr/en/

Categorie:
4*

Localizare:
Hotelul are o locație superbă într-una dintre cele mai frumoase zone din Argassi. Este situat la numai 3 km de orașul Zakynthos, la 5 minute de mers pe jos de plaja Argassi, la 3.5 km de Aeroportul International din Zakynthos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sala de fitness
Restaurant
Receptie
Piscina
Loc de joaca pentru copii
Lobby
Bar
Aer conditionat