Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Este situat in zona de nord a statiunii, in vecinatatea hotelurilor ,,Favorit' si ,,Melodia', la aproximativ 150 de metri de plaja.

Descriere: Hotel Sunquest Venus este integrat intr-o proprietate privata de peste 10 000 mp, cu spatii verzi, dar si cu un colt de padure apartinand vechii paduri Comorova, ceea ce asigura turistilor liniste si aer curat.



Camere: Toate camerele au balcon (cu mobilier de terasa si uscator haine), tamplarie PVC, A/C, frigider (cu regim de minibar),TV LCD, seif pentru valori, uscator de par.



Serviciile de masa: Pentru serviciile de masa solicitate turistii vor primi la check-in un card special cae se va restitui la receptie, la check-out. Contravaloarea serviciilor de masa inscrisa in card este egala cu suma alocata pentru serviciile de masa conform rezervarii. Cu acest card vor putea achita nota de plata la restaurantul hotelului Sunquest pentru intreaga familie, in oricare dintre zilele sejurului si la oricare dintre mese, sistem de servire 'a la carte'. Cardul de masa nu poate fi folosit pentru plata consumatiei de la piscina sau barul de la receptie. Achizitionarea serviciilor de masa pentru copii este optionala.



Servicii gratuite: parcare (in limita disponibilitatii a 90 locuri), accesul la piscina pentru adulti, jacuzzi, piscina pentru copii cu apa incalzita, wi-fi, sezlonguri si umbrele pentru plaja, loc de joaca, spectacole pentru copii, sezlong/umbrela la piscina (in limita disponibilitatii), jocuri la receptie (rummy, sah, table), fier de calcat (la receptie), pompa pentru umflarea articolelor de plaja gonflabile (la piscina), servicii de secretariat (unele dintre serviciile de secretariat pot fi contra cost), primire si expediere corespondenta, informatii turistice
Turistii vor avea asigurate gratuit pentru plaja cate 2 sezlonguri pentru fiecare camera dubla (indiferent de numarul adultilor sau al copiilor cazati in camera). Turistii vor primi de la receptie bratari de identificare, accesul la plaja si la piscina hotelului Sunquest facandu-se doar cu conditia purtarii acestora la mana.



Facilitati acordate pentru cazarea copiilor:
- copiii cu varsta cuprinsa intre 0-10 ani (10 ani neimpliniti la data cazarii) beneficiaza de gratuitate la cazare fara a beneficia de pat suplimentar si nu mai mult de 2 copii cazati in camera cu 2 adulti
- copiii cu varsta cuprinsa intre 10-14 ani (14 ani neimpliniti la data cazarii) beneficiaza de 50% reducere la tariful de cazare si beneficiaza de pat suplimentar (un singur pat suplimentar in camera)
- pentru copiii mai mari de 14 ani se achita tariful unui loc, beneficiind de pat suplimentar (un singur pat suplimentar in camera)
- pentru al doilea copil cu varsta peste 10 ani se achita suma de 20 lei/zi reprezentand servicii de cazare (fara pat suplimentar)
- pentru bebelusi oferim gratuit tarcuri pentru dormit- in limita disponibilitatii la momentul solicitarii



Accesul cu animale: Nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie