Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL RODICA este situat in nordul statiunii, la aproximativ 200 m de plaja, inspre Cap Aurora si la 300 m de plaja din estul statiunii.

Dotari si servicii
Hotelul pune la dispozitia turistilor: bar deschis non-stop, masa de biliard, terasa, parcare contra cost, centrala termica proprie.
Animalele de companie nu sunt acceptate.

Servicii masa
MASA: se serveste pe baza de bonuri valorice valabile in mai multe restautante si autoserviri din statiune.

Dotari camere
Camerele renovate sunt dotate cu baie proprie cu dus, TV, racitor, mobilier nou, bai cu gresie, faianta si obiecte sanitare noi, usi noi atat la camere cat si la bai, telefon, balcon mare cu 2 scaune pentru toate camerele, termopan cu plase impotriva tantarilor.
Camere duble: nu se accepta cazarea in regim single.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
- primul copil 0 - 6.99 ani are gratuitate la cazare; al 2-lea copil 0 - 6.99 ani achita 50% fara pat suplimentar; in cazul in care se solicita pat suplimentar, al 2-lea copil achita 80% din tariful unui loc;
- primul 7 - 11.99 ani tariful de cazare este de 50% din tariful unui loc fara pat suplimentar, al 2-lea copil achita 70% din tariful unui loc fara pat suplimentar; in cazul in care se solicita pat suplimentar, al 2-lea copil achita 80% din tariful unui loc;
- copiii peste 12 ani se achita 80% din tariful unui loc cu pat suplimentar;
- pat suplimentar 80% din valoarea unui loc;
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPIII CU VARSTA INTRE 0 - 11.99 ANI, ACESTEA INCLUZAND DOAR MICUL DEJUN.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.