Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mera Resort

   Strdem Radulescu Nr2, Venus, Venus Vezi locatia pe harta


Descriere

Mera Resort este situat in zona centrala a statiunii Venus, in imediata apropiere a marii.

Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, lift, camera de bagaje, piscina interioara, piscina in aer liber, piscina pentru copii (cost suplimentar), zona de plaja privata, sezlonguri sau paturi de plaja, umbrele de plaja, prosoape de plaja/piscina, masaj(cost suplimentar), baie cu abur, spa si centru wellness (cost suplimentar), aparat pentru lustruit pantofi, camere pentru nefumatori, divertisment de seara, club pentru copii, darts, tenis de masa, biliard (cost suplimentar), parcare gratuita (pazita), internet wireless gratuit.

Mera Resort Venus asigura peste 800 de locuri in cele 440 de spatii de cazare, dispuse in 2 hoteluri, Mera Sky si Mera Blue si ansamblul de vile Mera Villas.

Facilitati camere: telefon, minibar, seif, fotolii, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, cartela de acces, aer conditionat, TV LCD, balcon, uscator de rufe, prosop piscina si plaja, WI FI.

Descriere camere:
telefon, minibar, seif, fotolii, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, cartela de acces, aer conditionat, TV LCD, balcon, uscator de rufe, prosop piscina si plaja, WI FI.

Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, lift, camera de bagaje, piscina in aer liber, piscina pentru copii (cost suplimentar), piscina interioara, zona de plaja privata, sezlonguri sau paturi de plaja, umbrele de plaja, prosoape de plaja/piscina, masaj(cost suplimentar), baie cu abur, spa si centru wellness (cost suplimentar), aparat pentru lustruit pantofi, camere pentru nefumatori, divertisment de seara, club pentru copii, darts, tenis de masa, biliard (cost suplimentar), parcare gratuita (pazita), internet wireless gratuit.

Mera Resort Venus asigura peste 800 de locuri in cele 440 de spatii de cazare, dispuse in 2 hoteluri, Mera Sky si Mera Blue si ansamblul de vile Mera Villas.

Locatie:
Mera Resort este situat in zona centrala a statiunii Venus, in imediata apropiere a marii.

Servicii masa:
Restaurantul Mera, va oferă o gamă diversificată de preparate, atât din bucătăria traditională românească cât și din cea internatională, în regim All Inclusive. Maeștrii laboratorului propriu de patiserie vă vor delecta cu cele mai proaspete și gustoase produse.
Pe terasa zonei centrale a complexului, se află situat barul À-La-Carte unde vă veți putea delecta, contra cost, cu o gamă largă de băuturi și cocktail-uri, printre care deja celebrul Cocktail Mera Special.

Facilitati copii:
Mera Resort a pregătit pentru cei mai mici oaspeți ai săi o serie de experiențe încântătoare, punându-le la dispoziție două spații destinate exclusiv lor, un loc de joacă în interior și un parc în aer liber, unde se pot bucura de o mulțime de jocuri și activități. Printre activitățile ce se desfasoară pe parcursul întregii zile, amintim: concursurile și competițiile, pictura, parada costumelor și momentele unice oferite de personajele Disney.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Bathroom
Safety deposit box in room
Minibar
Shower
Hairdryer
Sauna
Massage
Steam baths
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Luggage storage
Safety deposit box at reception
Private bathroom
SPA
Room service
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Non-smoking rooms
Balcony
24-Hour Front Desk
Elevator
Heating
Children playground
Therapy and wellness center
Shoe shine
TV in room
Bar
Air conditioning
Cable/Satellite TV
Reception desk

Locatie