Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Favorit se afla la doar 150 m de golful statiunii Venus, o zona cu o plaja larga Cai intrare lina AZn apa. Se AZntinde pe osuprafaCaa de 10.000 mp cu o vegetaCaie bogata, o zona ce ofera liniCate Cairelaxare, aproape de centrul staCaiunii. La Hotel Favorit puteCai achita Caederea Cai cu vouchere devacanCaa.
Cele 220 de camere sunt complet renovate, spaCaioase Cai dotate cu un mobilier modern Cai funcCaional. Toatecamerele beneficiaza de balcon, televizor, frigider AZncapator Cai mobilierfunctional, cu dulap Cai spaCaiu de depozitare. Toate baile camerelor au AZndotare cabina de duCa de tip walk-in Cai obiecte sanitare de ultima generaCaie.Camerele au fost modernizate constant Cai complet AZn ultimii 4 ani Cai permitincluderea unui pat suplimentar. Toate camerele au AZn dotare aer condiCaionat Caiinternet wireless gratuit.
Hotel Favorit este locul ideal de cazare cu animale decompanie pe litoralul romAenesc . VaputeCai bucura AZmpreuna cu pisicuCaa sau caCaelul dumneavoastra de un concediu lamare reuCait, AZntr-un hotel AZn care animalele de companie sunt, AZntotdeaua,binevenite. Tot ce trebuie sa faceCai este sa ne anunCaaCai AZn momentul rezervariipentru a beneficia de ofertele noastre speciale.
FacilitaCai

OaspeCaii Hotel Favorit Venus beneficiaza de parcare gratuita, AZn limita celor 80 de locuri disponibile. Locurile de parcare nu pot firezervate AZnaintea sosirii sau AZn timpul Caederii.
Terasa Hotel Favorit
Situata la primul etaj al Hotel Favorit, terasa este dotata cu mobilier special. Poate fifolosita pe tot parcursul zilei, pAena la miezul nopCaii.
Servicii de masa:
1. Programul de functionare al Restaurantului Melodia (AZn incinta hotelului Melodia - aproximativ 50m de Hotel Favorit) AZn regim a la carte este 12:00 - 23:30.
2. Micul dejun se servestee zilnic, sub forma de bufet (pentru un minim de 40 de persoane), AZntre orele 07:30-10:00.
3. Serviciile de masa AZn regim de demipensiune (cina) sau pensiune completa (pranz+cina) se vor asigura la tarifele de 42 lei/adult/zi, respectiv 87 lei/adult/zi AZn regim fisa cont (a la carte din meniul restaurantului). Serviciile de masa AZn regim de demipensiune cina se vor servi in sistem bufet suedez pentru minim 40 de persoane; in caz contrar, cina se va servi in sistem fisa cont (a la carte din meniul restaurantului). Optional, turistii pot opta pentru varianta pensiune completa, pranzul servindu-se in sistem fisa cont; pentru copii, pranzul este optional. Bauturile alcoolice nu sunt incluse AZn tariful pentru demipensiune sau pensiune completa si se achita separat de catre turist

Sala de fitness si sauna
Aan cadrul Hotel Melodia Cai dotate cu vestiare, duCauri Cai aparate multifuncCaionale, sala defitness Cai sauna sunt la dispoziCaia oaspetilor noCatri, contracost.
Loc de joaca pentru copii
Locul de joaca pentru copii este situat AZn imediataapropiere a receptiei Hotel Favorit, AZntr-o zona racoroasa, cu multa umbra.Este dotat cu pavaj protector reflex.
Copii:
Aan camere se pot caza maxim 2 adulCai cu 2 copii, indiferentde vAerstele acestora.
Copiii cu vAersta sub2 ani au gratuitate.
Aan cazul AZn care intr-o camera dubla cu doi adulti se cazeaza 2 copii, al doilea copil are obligativitate la pat suplimentar, indiferent de varsta celui mai mic dintre ei.
In cazul in care intr-o camera dubla cu doi adulti se cazeaza 1 copil cu varsta intre 2 ani si 11,99 ani, se achita 50% din valoarea micului dejun pentru un adult, respectiv 50%din valoarea demipensiunii sau pensiunii complete pentru un adult.
In cazul celui de-aldoilea copil cu varsta intre 2 si 11,99 ani, indiferent de varsta primului copil, cazat intr-o camera cu 2 adulti, acesta are obligativitate la pat suplimentar (50% din valoarea unui loc in camera) cei plateCate masa AZn bazacategoriei de vAersta.
Aan cazul in care intr-o camera dubla cu doi adulti se cazeaza 2 copii cu vAerstele peste 12 ani,se achita 80% din valoarea unui loc de cazare adult, mesele achitAendu-seintegral pentru fiecare copil.
Structura camerelorpermite adaugarea a maxim un pat suplimentar sau un patuCa pentru copil (0-1,99ani).

Este permis accesul animalelor de companie in baza unui tarif de 20 lei/animal/zi

In contextul COVID 19 , ca urmare a restrictiilor impuse de catre autoritati ,pe perioada sederii se vor aplica conditiile legale in vigoare.
Conform recomandarilor guvernamentale pentru minimizarea transmiterii coronavirusului (COVID-19), in perioada in care aceste recomandari sunt in vigoare, aceasta proprietate poate solicita oaspetilor documente itinerariul calatoriei si alte informatii relevante cat si alte documente impuse de catre autoritati.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie