Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Villa Maria Revas este localizata in partea sud-vestica a statiunii Sunny Beach, pe autostrada Burgas -Nessebar - Varna, la aproximativ 20 minute de aeroportul International Burgas si 150 metri de plaja Marii Negre.
Pensiune tip boutique, Villa Maria Boutique ofera cazare de 5 stele, suprinzand printr-un design interior si o arhitectura unice. Aceasta proprietate de familie este destinatia ideala de vacanta, punand la dispozitia oaspetilor servicii si facilitati ideale unui sejur linistit, relaxant, de neuitat.

CAPACITATE: Structura de cazare a vilei Maria Revas cuprinde 27 de studio-uri si apartamente, fiecare avand un stil individual, confortabil si modern.

FACILITATI HOTEL: Printre facilitatile vilei Maria Boutique se numara urmatoarele: bar, cafenea, restaurant a la carte, terasa, gradina, piscina exterioara, piscina pentru copii, sala de fitness, acces internet gratuit la receptie, sali de conferinta si petreceri, sezlonguri si umbrele gratuite la plaja.

FACILITATTI CAMERE: Printre facilitatile camerelor se numara urmatoarele: baie cu dus sau cada, uscator de par, seif, telefon cu linie directa, aer conditionat, TV, bucatarie, minibar si balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie