Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

NOU! A fost redenumit Imperial Palace si a fost partial renovat + 100 de camere full renovate
Localizare
: Este situat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la 10 m fata de plaja, faleza fiind chiar in fata hotelului.

Informatii hotel: Hotelul are 9 etaje, 4 lifturi - 2 dintre ele cu vedere panoramica, 545 de camere, 42 de apartamente; receptie , casa de schimb valutar, bijuterie, restaurantul principal Hollywood cu terasa, Restaurantul italienesc La Gondola, irish pub, Palma Bar, Mezzanine bar cu terasa, Safari lobby bar, internet club.

Servicii masa: All Inclusive

Serviciile de All Inclusive includ: micul dejun bufet, pranzul si cina in restaurantul principal, ceaiuri, cafea, bauturi alcoolice si non alcoolice locale (la pranz si cina), o data pe sejur posibilitatea de a face rezervare gratuita la la restaurantul italienesc, intre orele 11.30-17.00 snacksuri, prajituri, clatite, biscuiti, rahat turcesc, inghetata, ceaiuri, cafea, bauturi nonalcoolice, bere bulgareasca la irish pub, intre orele 20.00-24.00 bauturi alcoolice si non alcoolice locale , bere bulgareasca, vin bulgaresc in cadrul irish pub.

Servicii cazare: Camere duble cu vedere la parc sau la mare, studiouri cu vedere la parc sau la mare. Toate suitele si toate camerele cu vedere la mare au balcoane, toate camerele au aer conditionat, baie, telefon, tv sat, seif in camera, minbar. O parte din camerele cu vedere la parc nu dispun de balcon.

Facilitati copii: Piscina cu sectiune pentru copii, patuturi pentru bebelusi.

Sport si activitati: Piscina exterioara, piscina interioara, baie turceasca, sauna, jacuzii, solar. Centru Spa foarte bun cu o diversitate de proceduri si tratamente, un modern salon de imfrumusetare, sala de biliard, jocuri electronice, sporturi pe plaja si sporturi pe apa.

Parcare: Cu plata, in limita locurilor disponibile.

Grad maxim ocupare camere: In camera single -1 adult; in camera dubla - 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti; in studio - 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti.

Grad minim ocupare: in studio - 3 adulti sau 2 adulti + 2 copii.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie