Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: hotelul se afla la 50 metri distanta fata de plaja.



NOU: 2 piscine noi, restaurante renovate, animatie pt adulti, mini aqua park pentru copii, 70 de camere nou construite, camere renovate!




Facilitati:
piscina, piscina pentru copii, restaurant, bar, cafenea, biliard, internet cafe, coafor, fitness, masaj, loc de joaca pentru copii, centru de prim ajutor, birou de schimb valutar, seif, lift, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva din agentie), meniu vegetarian, room service (doar bauturi).



Facilitati camere: (camerele duble au cca 23 mp)
- dispun de 2 paturi twin, canapea extensibila, masa de toaleta, mobilier modern, mocheta in camera pe jos, TV, aer conditionat, minibar, telefon, balcon, vedere la mare, parc sau piscina, baie cu cada /dus, conexiune internet wireless.



Apartamentele dispun de dormitor si living spatios ( 2 canapele din care una este extensibila), TV prin satelit, masa cu scaune, bucatarie cu masa, frigider, baie cu cada, aer conditionat, balcon spatios, telefon, acces la internet.



GRATUIT:Baby cot



Info parcare: 10 leva / masina/zi (5 euro ) se achita la hotel si nu se poate rezerva /garanta din agentie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie