Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Mara intregeste peisajul arhitecural al cartierului Platou Izvor, aflat la intrare in statiune, pe partea stanga a Soselei Bucuresti-Brasov.
Obiectivul este situat pe terasa superioara, sub padure, oferind o priveliste remarcabila asupra Muntilor Baiului, aflati pe partea opusa Vaii Prahovei.

Centrul statiunii Sinaia, gara si telecabina catre Cota 2000 sunt situate la 4 km. Cele mai apropiate magazine si restaurante se gasesc la 300 m. Manastirea Sinaia se afla la 4 km de proprietate, iar Castelul Peles la 6 km.

Hotelul ofera conditii excelente pentru un turism combinat: turismul de afaceri (conferinte, simpozioane, congrese) cu turismul de agrement imbinat si cu programe de revigorare in cadrul Centrului de sanatate SPA.

Hotelul Mara dispune de 140 de camere standard si executive, 3 saloane restaurant multifunctionale ideale pentru petreceri corporate sau evenimente private, peste 10 sali de conferinte, o superba piscina semi-acoperita cu vedere spre Muntii Baiului, un piano-bar unde turistii se pot relaxa si savura un cocktail, o baza de sanatate si SPA ideala pentru revigorarea oaspetilor.

Serviciile sunt impecabile, iar camerele spatioase ofera o excelenta panorama montana. Hotelul dispune de 256 de locuri de cazare in 138 de camere, dintre care:
- 22 camere single,
- 18 camere duble twin (cu paturi separate),
- 50 camere matrimoniale,
- 20 camere duble matrimoniale de lux,
- 19 duplex,
- 4 apartamente Junior,
- 4 apartamente Senior,
- un apartament de lux.

Camerele de 3 stele sunt la etajul 1 si sunt fara balcon.
Camerele de 4 stele au balcon.

Toate aceste camere beneficiaza de urmatoarele facilitati: internet wireles gratuit, televiziune prin cablu, telefon cu acces direct international, minibar, fierbator de apa (apartamentele au expresor de cafea), baie cu cada, instalatie de climatizare, priveliste spre Muntii Baiului (entry view) sau spre padure (mountain view).

Camere duble twin (25 mp): dispun de paturi separate cu o lungime de 2 m si o latime intre 0,90 - 1,30 m.

Camere duble matrimoniale (25 mp): dispun de pat matrimonial cu dimensiunile de 2 x 1,60 m.

Camere duble matrimoniale de lux (55 mp): dispun de King Size Bed (2 x 2 m), canapea extensibila, fotolii, mini-birou.

Camere duplex (43 mp): duplexul este practic un apartament construit pe 2 nivele, cu scara interioara, sufrageria-camera de zi si baia fiind situate la parterul camerei, iar dormitorul la etaj. In sufragerie exista o canapea extensibila, ideala pentru un al treilea adult sau pentru copii.

Apartament junior suite (73 mp): intre camera de zi si dormitor exista un paravan glisant care poate delimita clar cele 2 spatii distincte. Dispune de baie principala si baie de serviciu, 2 balcoane seprate pentru fiecare camera.

Apartament senior suite (63 mp): un apartament compus din 2 camere distincte, sufragerie si dormitor, care in cazul in care doriti pot comunica direct deschizand peretele-usa dintre cele 2 camere. In sufragerie exista o canapea extensibila ideala pentru familiile cu copii sau un al treilea adult. Dispune de baie principala si baie de serviciu, un balcon imens.

Turistii pot lua cina in restaurantul cu priveliste catre munte si incheia seara in piano bar-ul inedit de la parter. Se pot organiza evenimente corporate sau private, la alegere intre restaurantul clasic al hotelului sau alte 2 saloane multifunctionale, perfecte pentru ocazii speciale. In mezaninul hotelului se pot organiza receptii stand-up de pana la 1000 persoane, cu locuri la mese si servire set-menu de pana la 600 persoane, iar piano bar-ul este locul de socializare al hotelului.
Mountain View - Restaurantul principal al hotelului are o capacitate de 200 de locuri si este situat la mezanin. Acesta este locul unde ambianta clasica si gastronomia traditionala si internationala se imbina pentru a oferi un pranz sau o cina a la carte relaxante.
Cu o capacitate mai mica decat restaurantul principal, dar cu o priveliste la fel de frumoasa, Magic View este dedicat evenimentelor, oferind bufet suedez pentru mic-dejun si servire a la carte pentru pranz si cina.
La parterul hotelului se afla un cocktail bar unde turistii pot fi surprinsi cu un mini-concert de pian sau o degustare de vinuri. In cazul evenimentelor corporate, piano barul este locul in care au loc discutiile din coffee break.

Zona SPA - Piscina semi-exterioara, 2 saune, jacuzzi, singurul teren de squash din zona, sonorizare, cabine de schimb, dusuri, toalete, sezlonguri in exterior si mese de service in interior, de unde se pot comanda bauturi si mancare.
Piscina are o temperatura constanta de 26 grade Celsius, iar adancimea bazinului variaza de la 1 m in sectiunea exterioara (ideala pentru cei mici sau pentru cei care nu stiu sa inoate) pana la 2.20m in sectiunea interioara.
Sistemul de tratare a apei este de ultima generatie - ionizare, hidroliza, electroliza, sterilizare a apei prin UV si oxidare fotoalcalina - iar in 2019 atat piscina, cat si saunele si jacuzzi-ul au fost reconditionate in totalitate.

Program centru SPA:
Marti - Duminica 9:00 - 21:00
Luni Inchis

Centrul de sanatate este recunoscut pe Valea Prahovei datorita dotarilor cu aparatura moderna, dar si consultatiilor si tratamentelor balneare de specialitate. Acestea sunt realizate de personal calificat, care poate propune mai multe tipuri de proceduri pentru a imbunatati forma fizica a oaspetilor hotelului. Totodata, Centrul de Sanatate dispune si de cabinet de psihoterapie.

Proceduri ce se pot realiza: Masaj general si segmentar; bai cu esenta de brad; hidroxeur; dus subacval; bai galvanice; unde scurte; ultrasunet; magnetodiaflux; ionogalvanizari; curenti interferentiali; curenti trabert; curenti diadinamici; ultraviolete; kinetoterapie; tens; solux; aerosoli; laserterapie.

Accesul animalelor de companie nu este permis.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie