Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Ioana este un hotel tip boutique situat intr-o zona linistita din Muntii Bucegi, deasupra orasului Sinaia. Situat intre drumul cotei si Telegondola, are acces facil atat la mijloacele de transport pe cablu cat si la drumul ce duce la Poiana Stanii si la cota 1400.

Unitatea ofera vedere panoramica, un centru spa si acces facil la partiile de schi. Focus Bar & Lounge este zona cea mai activa a hotelului prin faptul ca este o zona de socializare si de relaxare in acelasi timp.

In cadrul hotelului este disponibila o sala de conferinte cu o capacitate de 35 de locuri, dotata cu toate necesitatile unei prezentari realizare in conditii optime.

Sala de conferinte este pozitionata la nivelul -1 al hotelului, astfel incat zona este retrasa de restul hotelului. Sala are acces direct catre locul de fumat prin deschiderea balconului spatios. Sata de conferinte prezinta toate dotarile necesare unei organizari de evenimente.

Ca si structura de Cazare, Ioana Hotels respecta conceptul de Boutique hotel, beneficiind de o capacitate de numai 53 de locuri de cazare in 18 camere duble, una single, 5 apartamente, dintre care 3 cu zona spa proprie. Toate camerele Hotelului Ioana sunt frumos decorate in culori pastelate, au paturi de inalta calitate si balcon.
Fiecare camera este dotata cu TV cu ecran plat. Baia eleganta ofera halate si papuci.

Camera dubla standard este atent amenajata cu mobila din culori deschise si decoratiuni interioare pastelate care creeaza o atmosfera calda si primitoare, masurand o suprafata totala de 25 mp.

Cu o suprafata totala de 27 mp, camera dubla superioara este atent amenajata cu mobila in culori deschise si decoratiuni interioare pastelate.

Avand o suprafata totala de 31 mp, camera dubla deluxe are un pat king-size fiind amenajata in culori deschise naturale.

Cu o suprafata de 41 mp, Romantic Room este amenajata cu mobilier alb din lemn masiv printre care si un birou, acestea fiind completate de un semineu. Piesa de rezistenta a acestei camere este baia deschisa ce contine o cada din sticla cu Jacuzzi asezata strategic astfel incat sa fie admirata privelistea de exceptie.

Family Room este un apartament special conceput pentru a gazdui o familie cu copii, astfel incat starea de acasa sa se regaseasca si in vacanta. Cu o suprafata totala de 48 mp, este compus din doua camere intercomunicante, dintre care una prezinta dotari standard, iar in cealalta copiii sunt intampinati de o atmosfera compusa special pentru ei: lenjerie cu personaje Disney, oglinda din baie echipata pentru copii, covoare speciale pentru joaca si jucarii.

Tirol - Structurat pe o suprafata totala de 81 mp, apartamentul este conceput pentru a gazdui un numar mare de oaspeti fiind structurat pe 3 nivele:
Parterul cu o suprafata de 27 mp este living-ul si contine o canapea extensibila comoda si baie cu WalkIn shower.
Etajul 1 se acceseaza prin scara interioara ascendenta, iar acolo se afla un dormitor generos de 29 mp cu pat matrimonial si, de asemenea, cu o baie si WalkIn shower.
Etajul 2, cu o suprafata de 25 mp, accesat tot prin scara interioara ascendenta, constituie al doilea dormitor cu pat matrimonial king-size.

Cortina DaAmpezzo este un apartament structurat pe 2 nivele: la parter se afla living-ul de 23 mp dotat cu canapea extensibila si baie cu Walkin shower iar etajul (al carui acces se face prin scara interioara) contine dormitorul care masoara o suprafata de 25 mp.

Cu o suprafata totala de 44 mp, apartamentul Junior Suite a fost atent proiectat pentru confortul ospetilor care se vor rasfata intr-un dormitor cu pat king-size, un living delimitat partial cu canapea extensibila si semineu.

St. Moritz este o camera speciala structurata pe 2 nivele. Parterul este un studio cu pat matrimonial al carei suprafate utile totale este de 18 mp, iar nivelul -1 (al carui acces se face prin scara interioara descendenta) este un centru SPA propriu compus din sauna si Jacuzzi, masurand un total al suprafetei de 16 mp.

Apartamentul Salt Lake are 3 nivele ai a fost conceput din dorinta de a oferi o experienta completa, meninta sa satisfaca toate nevoile si este structurat astfel:
La parter este living-ul cu o suprafata totala de 18 mp cu canapea extensibil din piele, semineu si un Walkin shower generos, avand o suprafata de 33mp.
La nivelul -1 accesul se face pe scara interioara descendent, acolo aflandu-se dormitorul cu o suprafata de 30 mp.
La nivelul -2 este sala de relaxare ce se intinde pe o suprafata de 24 mp. Aici se afla un centru SPA propriu compus din sauna uscata si jacuzzi.

Facilitatile spa includ o sauna, o cada cu hidromasaj cu acces gratuit pentru oaspeti si o gama larga de masaje la cerere. Cei mici isi pot petrece timpul la locul de joaca pentru copii.

Restaurantul Forest serveste preparate din bucataria internationala si specialitati locale, intr-un cadru inconjurat de brazi. In plus, turistii se pot relaxa in lounge barul Focus sau pot savura un pahar de vin recomandat de somelierul barului de vinuri.

Exista o telecabina la numai 300 de metri de hotelul Ioana, iar castelele Peles si Pelisor sunt la mai putin de 30 de minute de mers pe jos. Un microbuz opreste chiar in fata hotelului, iar centrul orasului Sinaia poate fi accesat pe jos in mai putin de 40 de minute.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie