Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Accesibil direct din DN 1, cu vedere catre inaltimile verzi ale muntelui, respirand aerul de munte, sanatos in orice anotimp, hotelul a devenit cu precadere hotel-centru de afaceri / de evenimente si loc de petrecere a vacantelor.

Facilitati hotel: 3 restaurante, bar, coffee lounge in lobby, centru SPA (piscina, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata, sala fitness), parcare, centru de divertisment cu 4 piste de bowling, 4 mese de biliard, diverse jocuri (Darts, Air Hockey, Fusball), acces la internet wireless, 11 sali de conferinta, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.
De asemenea, se poate rezerva terenul de sport acoperit, aflat la Izvorul Rece, in apropiere de Sinaia, sau se pot solicita ATV-uri pentru escapade in aer liber.Centrul Spa a piscina, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata si sala de fitness Centrul SPA incepand cu data de 08.03.2022 va fi inchis in zilele de marti in loc de luni cum a fost pana acum !

Hotel International ofera oaspetilor camere de tip duble standard si duble deluxe, apartamente, garsoniere, reconstruite in 2011 intr-un concept nou, ca fuziune dintre elemente clasice de inalt standard hotelier, montane, locale si accente contemporane tehnologice si stilistice.

Hotelul dispune de:
- 146 duble standard;
- 1 single;
- 5 duble deluxe;
- 14 Junior Suite;
- 7 Executive Junior Suite;
- 6 One bedroom Suite;
- 1 camera pentru persoane cu dizabilitati.

Camera Dubla Deluxe, cu o suprafata de aproximativ 25 mp, dispune de un pat matrimonial, fotoliu extensibil, minibar si balcon.
Camera Twin Fara Balcon este situata la ultimul etaj, fara mansarda, cu o suprafata de aproximativ 21 mp.
Camera twin standard - vedere spre nord cu balcon si acces la spa, cu o suprafata de aproximativ 21 mp.
Camera twin standard - vedere spre sud cu balcon si acces la spa, cu o suprafata de aproximativ 21 mp.
Apartamentul One - Bedroom Suite este amplasat pe partea de Nord a Hotelului, cu vedere spre Muntii Bucegi are o suprafata de aproximativ 50 mp, un dormitor separat cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila.
Camera Executive Junior Suite are o suprafata de aproximativ 40-45 mp si dispune de un pat matrimonial si o canapea extensibila.Camera Junior Suite are o suprafata de aproximativ 30-35 mp si dispune de un pat matrimonial si o canapea extensibila.

Toate camerele hotelului beneficiaza de: internet de mare viteza Wi-fi, TV LED de 32 (81cm), seif, minibar, facilitati de preparare ceai / cafea, linie telefonica directa, uscator de par. Camerele sunt dotate partial cu climatizare. Toate camerele sunt de nefumatori.

Rafinament, prospetime, totul gatit cu suflet din retete traditionale, in Restaurantul Panoramic. Flexibil si dedicat, poate fi gazda perfecta atat a micului dejun, cat si unui eveniment de clasa de 300 de persoane, cu toate ingredientele.
Restaurantul Tirol, mai mic, poate primi pana la 120 de persoane. Detinator al retetelor specifice tiroleze, rasfata gurmanzii si multumeste pe initiatorul de eveniment.
Cucina Sofia, invita la meniul usor, savuros, de restaurant italian. Poate servi pana la 120 persoane. Situat la parterul Hotelului International Sinaia, Restaurantul Cucina Sofia ofera o varietate de mancaruri mediteraneene, inclusiv paste, pizza si un delicios tiramisu.Atmosfera italiana moderna face ca, acesta sa fie locul perfect pentru un pranz sau o cina ispititoare.
Al 4 lea restaurant, Bucegi Portile Regatului, situat la Paraul Rece, propune mese traditional romanesti, cu acompaniament muzical popular, pentru oaspetii ce vor o schimbare scurta de atmosfera si un foc de tabara.
Chocolate Bar-ul din lobby-ul hotelului te incanta cu parfum de cafea, sau o bautura rafinata,devenind asfel locul perfect pentru pauzele tale in timpul zilei.
Ideal pentru relaxare cu prietenii sau colegii.

In Zona de Spa a Hotelului International Sinaia turistii se pot relaxa si revigora intr-un mediu exclusivist conceput pentru confortul si bunastarea acestora.
Aici regasim un ambient linistitor, evidentiat de o tema zodiacala unica, un acoperis de sticla uimitor deasupra piscinei de 50 de metri patrati, si un decor modern cu o zona cu apa sarata de 130 metri patrati si acces in aer liber cu zona de sezlonguri si jacuzzi.
In Zona de Relaxare a hotelului, persoanele cu varsta de peste 16 ani se pot bucura de masaj si tratament de reflexoterapie, administrate profesional, de o salina artificiala, sauna traditionala, sauna cu abur si de jacuzzi cu hidromasaj.

Centrul de sedinte dispune de peste 1.400 de metri patrati pentru spatii de conferinta, impartiti in opt sali complet echipate, versatile, devenind asfel locatia ideala pentru a organiza diferite evenimente private sau corporate.
Centrul de conferinte este unul dintre cele mai vaste din zona, cu sali de intalnire usor de configurat si dotari audio-video moderne.
Pentru mai multe detalii va rugam sa luati legatura cu reprezentantii hotelului.

Centrul de Divertisment din cadrul Hotelui International dispune de Sala de Bowling dotata cu 4 piste profesionale, 2 mese de biliard si echipamentul adecvat.

Programul Centrului SPA este:

Miercuri - Luni 09:00 - 21:00

Marti 12:00 - 21:00

Check-in si check-out:
- check-in: de la 2:00 pm;
- check-out: pana la 12:00 pm;
- early check-in sau late check-out este disponibil la un cost suplimentar.

Animalele de companie sunt acceptate (se percep taxe).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie