Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Economic

Situare:
Bucurandu-se de o locatie linistita in Sinaia, hotelul Marami este situat la doar 250 de metri de castelul Peles.


Info:
Construit in stilul arhitectural al zonei regale Peles, Hotelul Marami reuseste sa puna intr-un echilibru perfect frumusetea, nobletea si farmecul vechiului cu confortul oferit de tehnica moderna, toate unite intr-un decor de vis.


Camere:
Construit in stilul arhitectural al Palatului Regal, ofera camere spatioase cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu si o zona de relaxare cu fotolii. Alte facilitati includ un balcon si baie privata cu dus sau cada. Camerele in nuante deosebite sunt dotate cu: cablu TV, telefon, acces internet, baie, minibar si acces liber la centrul de relaxare, care este dotat cu sauna, jacuzzi si aparate de fitness.


Restaurant:
Restaurantul hotelului Marami serveste preparate culinare din bucataria internationala. La bar este disponibila o selectie de bauturi calde si reci.


Servicii gratuite:
acces sauna, cada cu hidromasaj si o sala de gimnastica., internet wireless, parcare


Servicii cu plata:
room service, pranz la pachet, serviciu de transfer, spalatorie, sali de conferinta si petreceri, fax / copiator, lectii de schi


Animale de companie:
Animalele de companie nu sunt acceptate.


Facilitati copii:

  • Copiii cu varsta intre 0 si 10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar.
  • Copiii cu varsta de peste 10 ani achita valoarea patului suplimentar.

Atractii in zona: Castelul Peles, Castelul Pelisor, Muzeul de trenulete, Casa Nicolae Iorga, Parcul Dimitrie Ghica, Varful Omu, Sfinxul din Bucegi, Cetatea Rasnov

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie