Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Casa Iris este situata in Sinaia, la 125 km nord de Bucuresti, pe Valea Prahovei, una dintre cele mai vizitate locatii turistice din tara. Prin amplasare si facilitatile oferite, hotelul Casa Iris este locul potrivit pentru a petrece vacante frumoase la munte.

Dotari generale: restaurant, barbeque in aer liber, sala conferinte de 60 locuri (flipchart, ecran de proiectie, videoproiector, retroproiector, dvd player, videorecorder, calculator, sistem de sonorizare surround), club (masa biliard, masa rummy), fitness, sauna, jacuzzi, parcare cu supraveghere video.

Vila este compusa din 13 camere duble standard, o camera dubla matrimoniala de lux, 4 junior suites si 2 senior suites, toate dotate cu televizor LCD, minibar, telefon si acces gratuit la internet.

Turistii au la dispozitie o varietate de mancaruri din bucataria traditionala si internationala, preparate folosind ingrediente proaspete si de cea mai buna calitate. In plus, exista amenajat un barbecue in aer liber, pentru cei care doresc sa petreaca seri placute in jurul gratarului.

Casa Iris este un loc potrivit si pentru intalnirile de afaceri. Sala de conferinte are o capacitate de 60 de locuri si va asigura instrumentele necesare pentru sedinte si prezentari: flipchart, ecran de proiectie, videoproiector, retroproiector, dvd player, videorecorder, calculator, sistem de sonorizare surround.

Clubul este alternativa potrivita daca turistii doresc sa se distreze alaturi de prieteni. Acestia au la dispozitie un televizor LCD, o masa de biliard si o masa de rummy.

La Casa Iris, se incurajeaza un stil de viata sanatos si atunci cand oaspetii sunt departe de casa, astfel se pot bucura de aparate de fitness, sauna si jacuzzi.

Casa Iris se afla pe Drumul Cota 1400, la numai 500 de metri de telegondola din Sinaia.

Punctul principal de interes turistic, in afara frumusetii naturale a locului si a sporturilor montane specifice fiecarui anotimp, il constituie Castelul Peles, construit in secolul XIX de regele Carol I, in stilul german neo-renascentist. Puteti vizita cele 160 de camere, colectii nepretuite de arta, arme, tapiserii si mobilier.

O alta atractie turistica a statiunii este Manastirea Sinaia, care a dat numele orasului. Aceasta a fost construita in anul 1695 de catre nobilul Mihail Cantacuzino in urma vizitei acestuia in tara Sfanta, la muntele Sinai. Construita in stilul brancovenesc, este astazi un valoros muzeu de arta religioasa.

Pentru drumetii, puteti lua intai telecabina, care face legatura dintre centrul orasului si platoul superior al muntilor Bucegi. Acesta este punctul de plecare pentru majoritatea traseelor montane.

Nu se permite accesul animalelor de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie