Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Noblesse Boutique


Descriere

Profil : Confort

Situat : Situat pe strada Blanarilor nr17-19, la doar 5 minute de mers pe jos pana la Piata Mare( centrul Sibiului) , ferit de agitatia si zgomotul produs de evenimentele ce au loc in Piata Mare , este foarte apropiat de principalele atractii turistice . 5 minute de mers pana la gara Sibiu
Info : Strada Blanarilor ,unde se afla resortul nostru, este una dintre cele mai vechi strazi din SIbiu.
Camere: DIncolo de draperiile si mobilerul de lux, ori de cele mai bune facilitati, usa camerei dumneavostra va va introduce intr-o atmosfera placuta . Puteti sta in diferite categorii de camere, de la camere standard , camere deluxe pana la suitele deluxe cu balcon privat , toate reflectand originalitatea hotelului nostru.
Restaurant : Un mic-dejun perfect va va face ziua mai frumoasa. Servit intr-o atmosfera calduroasa si eleganta , imediat langa hotel, in aceeasi curte , restaurantul Old CIty va asteapta in fiecare zi, incepand cu primele ore ale diminetii.
Facilitati : in incinta Old CIty , se vor gasi in vitrine expuse colectii ale reprezentantilor brand-urilor internationale : Hugo Boss , Nina RIcci , Cacharel Paris, Cerutti 1881 , Emanuel Ungaro Paris. Sala fitness , centrul de afaceri, sala de meeting, sali de conferinta , facilitati pentru video-conferinte , Business Corner

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.