Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PARC

   Str Scoala De Inot Nr 3, Cod 550005, Sibiu Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul PARC Sibiu a fost integral renovat si modernizat recent, oferind in prezent servicii de inalta clasa de cazare si servire a mesei.
Alegerea perfecta pentru sejuri de afaceri, organizarea evenimentelor companiei sau pentru un city-break in care sa descoperi atractiile frumosului oras Sibiu.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon, birou de lucru.
Număr total camere: 69
Single: 6
Duble: 54 - 34 de camere cu 2 paturi si 14 camere cu pat matrimonial
Apartamente: 10
Apartamente junior: 5

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 100 locuri, parcare proprie, internet, pastrare obiecte de valoare, bar, receptie deschisa nonstop, terasa, seif, camera de bagaje.
Servicii: comenzi taxi, informatii turistice, spalatorie, fax/copiator.

Locatie:
Hotel PARC este situat aproape de centrul Sibiului, intr-o zona de traditie pentru posibilitatile de petrecere a timpului liber si agrement, langa parcul Sub Arini, in imediata vecinatate a terenului de tenis, strandului in aer liber, a stadionului si a salii polivalente. Centrul vechi se afala la 1 km de hotel.

Politici:
Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie , conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei,

RO
Check-in: ora 14:00.
Check-out: ora 12:00.

Servicii masa:
La Restaurantul hotelului - My Story Bistro & Pizzerie vei descoperi o atmosfera prietenoasa, preparate romanesti si internationale atent pregatite, pizza pe vatra, pe scurt: locul ideal pentru intalniri cu prietenii!

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - capacitatea salii este de 100 locuri, fiind dotata cu aparatura video si audio de ultima generatie. Hotelul dispune si de un salon de evenimente cu o capacitate de pana la 220 de persoane.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Private bathroom
Conference room
Hairdryer
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Air conditioning
Laundry
Ironing service
Cable/Satellite TV
Free parking
24-Hour Front Desk
Elevator
Bar
Minibar
Luggage storage
Meeting/Banquet facilities

Locatie