Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dion Palace Resort & Spa


Descriere

Complexul de lux Dion Palace Beauty & Spa Resort este o alegere de top pentru turiștii din întreaga lume care își doresc o vacanță la mare, într-un cadru natural minunat, la poalele miticului Olimp. Facilitățile și serviciile complexului sunt la cele mai înalte standarde de calitate. Centrul SPA, unul dintre cele mai moderne din Grecia, oferă o gamă unică de masaje relaxante și tratamente anti-îmbătrânire. Facilitati camere
Dion Palace Beauty & Spa Resort oferă o gamă largă de opțiuni de cazare, cu 196 de camere moderne și confortabile, bungalouri la malul mării și apartamente junior cu piscină privată. Camerele dispun de aer condiționat, televizor, telefon, baie, halate de baie și papuci de casă, produse de îngrijire personală, uscător de păr, frigider/minibar, room service, seif, balcon sau verandă.

Localizare
Complexul de lux Dion Palace Beauty & Spa Resort este o alegere de top pentru turiștii din întreaga lume care își doresc o vacanță la mare, într-un cadru natural minunat, la poalele miticului Olimp. Facilitățile și serviciile complexului sunt la cele mai înalte standarde de calitate. Centrul SPA, unul dintre cele mai moderne din Grecia, oferă o gamă unică de masaje relaxante și tratamente anti-îmbătrânire. Localizare: Dion Palace Beauty & Spa Resort este amplasat la poalele legendarului Munte Olimp, pe plaja stațiunii Litochoro, la 10 km de orașul Dion și de Katerini, la 76 km de Larissa și la 80 km distanță de Salonic.

Facilitati hotel
Dion Palace Beauty & Spa Resort oferă o multitudine de servicii și facilități de lux: room service 24/24, 2 restaurante și 4 baruri, o tavernă, 2 săli de conferințe, o zonă de SPA cu piscină încălzită, sală de gimnastică, baie de aburi și saună interioară, 2 zone de parcare monitorizate de camere de supraveghere, 3 piscine în aer liber și o piscină pentru copii, loc de joacă în aer liber cu echipamente moderne, mini club pentru copii, acces gratuit la internet wireless oriunde în incinta hotelului, cameră de joacă, ping pong, 2 terenuri de tenis, polo pe apă, program de animație, babysitting, rent a car, mini market, boutique de îmbrăcăminte și bijuterii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Bar
Acces internet