Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Cu foarte multe servicii la indemana turistilor sai, hotelul Olive
Garden se dovedeste a fi o destinatie de neegalat pentru calatorii care
vor gasi aici confort, facilitati exclusiviste, calitate si
ospitalitate.

Localizare
Hotelul Olive Garden este localizat in Lardos, la 350 m de plaja si 9 km de orasul Lindos. Capitata insulei, orasul Rhodos se afla la 50 km iar aeroportul la 54 km distanta fata de hotel.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum receptie deschisa 24 h, restaurant, pool bar, doua piscine exterioare, water park cu 3 tobogane pentru adulti si 3 tobogane pentru copii, acces internet de mare viteza, programe de animatie, aqua aerobic, Zumba, yoga, piscina, sezlonguri si umbrele la piscina, sala de gimnastica, Jacuzzi, sauna, centru spa, teren de tenis, teren de volei, loc de joaca pentru copii, servicii de spalatorie, centru rent a car, parcare.

Dotari camere
Hotelul detine 120 de camere confortabile dotate cu aer conditionat individual, baie, uscator de par, televizor cu ecran plat si programe prin satelit, seif (contra cost), telefon cu linie directa, frigider, balcon privat.

Taxele locale nu sunt incluse. Acestea se platesc la check-in, la receptia hotelului:
5* 4 euro/camera/noapte
4* 3 euro/camera/noapte
3* 1.5 euro/camera/noapte
2* 0.5 euro/camera/noapte
1* 0.5 euro/camera/noapte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie