Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: in a 2 a linie, la 100 m de plaja. Hotelul a fost construit in anul 2007 si renovat ultima data in 2012.
Capacitate: 143 apartamente cu 1 dormitor si 2 dormitoare, distribuite pe 6 cladiri a cate 5 etaje fiecare.
Facilitati: restaurant principal, restaurant a-la-carte, barbeque, meniu vegetarian, meniu pentru copii, crama, lobby bar, cocktail bar, pool bar, piscina exterioara, biliard, baschet, minigolf, animatie si divertisment, centru balneo, centru wellness, cabinet medical, salon de infrumusetare, fitness, sauna, masaj, baie de aburi, relax room, jacuzzi, sala de conferinte, inchiriere seif la receptie (contra cost), internet wireless, schimb valutar, magazin, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, servicii de spalatorie, nu se accepta animale de companie, parcare (gratuita), garaj (gratuit).
Pentru copii: piscina pentru copii, piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca pentru copii, animatie, patut pentru copii (gratuit).
Apartament 1 dormitor (35 mp): pat dublu sau 2 paturi twin in dormitor, living, aer conditionat, TV, telefon, internet wireless (gratuit), podeaua este acoperita cu parchet si gresie, chicineta dotata cu cuptor cu microunde, plita electrica, ibric electric, cuptor, fier si masa de calcat, prajitor de paine, aspirator, frigider, baie cu dus/cada, uscator de par, balcon.
Apartament 1 dormitor superior (50 mp): pat dublu sau 2 paturi twin in dormitor, living, aer conditionat, TV, telefon, internet wireless (gratuit), podea acoperita cu parchet si gresie, usa intre camere, chicineta dotata cu cuptor cu microunde, plita electrica, vase si ustensile de bucatarie, prajitor de paine, aspirator, frigider, fier si masa de calcat, baie cu dus/cada, bideu, uscator de par, balcon.
Apartament 2 dormitoare (70 mp): pat dublu sau 2 paturi twin in dormitoare, living, aer conditionat, TV, telefon, internet wireless (gratuit), podeaua este acoperita cu parchet si gresie, chicineta dotata cu cuptor cu microunde, plita electrica, cuptor, fier si masa de calcat, prajitor de paine, aspirator, frigider, baie cu dus si cada, bideu, uscator de par, balcon.
GRATUIT: piscina; sezlonguri si umbrela la piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie