Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prahova Plaza

   Str Constantin Dobrogeanu Gherea Nr 11 Ploiesti, 100035, Ploiesti Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul este situat in centrul istoric al orasului Ploiesti, langa Primaria Municipiului Ploiesti si la 500 de metri de stadionul de fotbal "Ilie Oana".

Facilitati hotel: restaurant, room service, parcare gratuita, internet wi-fi gratuit, spalatorie, transfer de la/la aeroport, camere pentru nefumatori, sala de fitness.

Facilitati camere: televizor LED/LCD, aer conditionat, telefon cu acces international, minibar, seif, baie cu dus, fier de calcat, halat de baie, papuci, uscator de par.

Descriere camere:
televizor LED/LCD, aer conditionat, telefon cu acces international, minibar, seif, baie cu dus, fier de calcat, halat de baie, papuci, uscator de par.

Descriere facilitati:
restaurant, room service, parcare gratuita, internet wi-fi gratuit, spalatorie, transfer de la/la aeroport, camere pentru nefumatori, sala de fitness.

Locatie:
Hotelul este situat in centrul istoric al orasului Ploiesti, langa Primaria Municipiului Ploiesti si la 500 de metri de stadionul de fotbal "Ilie Oana".

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bathroom
Laundry
Safety deposit box in room
Minibar
Hairdryer
Private bathroom
Conference room
SPA
Room service
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Non-smoking rooms
Business centre
Therapy and wellness center
Meeting/Banquet facilities
Breakfast area
Airport transfer
Dinner area
TV in room
Bar
Air conditioning
Cable/Satellite TV
Bathrobes

Locatie