Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Central

   Bdul Republicii 1, Ploiesti 100009, Ploiesti Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Central este situat in centrul orasului Ploiesti, in plina zona comerciala si de afaceri, la numai 45 de minute de Aeroportul International `Henri Coanda` Bucuresti.

Facilitati hotel: restaurant, cafenea, centru de conferinte, room service, parcare gratuita, internet wi-fi gratuit, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, camere nefumatori, centru Spa, piscina acopita, sala de fitness, jacuzzi, sauna, masaj, transfer dela/la aeroport, servicii spalatorie.

Facilitati camere: aer conditionat, Tv LED cu cablu, telefon international, minibar, halat, papuci, seif, uscator de par, fierbator cu de ceai si cafea.

Descriere camere:
aer conditionat, Tv LED cu cablu, telefon international, minibar, halat, papuci, seif, uscator de par, fierbator cu de ceai si cafea.

Descriere facilitati:
restaurant, cafenea, centru de conferinte, room service, parcare gratuita, internet wi-fi gratuit, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, camere nefumatori, centru Spa, piscina acopita, sala de fitness, jacuzzi, sauna, masaj, transfer dela/la aeroport, servicii spalatorie.

Locatie:
Hotelul Central este situat in centrul orasului Ploiesti, in plina zona comerciala si de afaceri, la numai 45 de minute de Aeroportul International `Henri Coanda` Bucuresti.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Laundry
Safety deposit box in room
Minibar
Hairdryer
Sauna
Massage
Jacuzzi
Indoor swimming pool
Conference room
SPA
Room service
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Non-smoking rooms
Facilities for persons with disabilities
Coffee bar
Airport transfer
Tea and coffee making
Air conditioning
Cable/Satellite TV
Bathrobes

Locatie