Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pam Beach

   Strada Trandafirilor, Olimp, Olimp Vezi locatia pe harta


Descriere

Hotelul Pam Beach este amplasat pe faleza statiunii Olimp, la 100 de metri de plaja si 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii.

Facilitati hotel: piscina exterioara, restaurant, terasa, cafenea, bar de zi, sala de conferinte, loc de joaca pentru copii, restaurant, muzica/spectacol live, jocuri (darts, biliard, tenis de masa, badminton), scaun de masaj, seif, camera de bagaje, lift, rampa de acces pentru persoanele cu dizabilitati, WI-FI gratuit, parcare gratuita.

Facilitati camere: aer conditionat, baie proprie cu dus, WI-FI gratuit, TV, minibar, telefon, uscator de par, uscator rufe, facilititati de calcat, plasa de tantari, vedere la mare.

Descriere camere:
aer conditionat, baie proprie cu dus, WI-FI gratuit, TV, minibar, telefon, uscator de par, uscator rufe, facilititati de calcat, plasa de tantari, vedere la mare.

Descriere facilitati:
piscina exterioara, restaurant, terasa, cafenea, bar de zi, sala de conferinte, loc de joaca pentru copii, restaurant, muzica/spectacol live, jocuri (darts, biliard, tenis de masa, badminton), scaun de masaj, seif, camera de bagaje, lift, rampa de acces pentru persoanele cu dizabilitati, WI-FI gratuit, parcare gratuita.

Locatie:
Hotelul Pam Beach este amplasat pe faleza statiunii Olimp, la 100 de metri de plaja si 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
Bathroom
Minibar
Shower
Hairdryer
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Luggage storage
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Conference room
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Free parking
24-Hour Front Desk
Elevator
Children playground
Coffee bar
Meeting/Banquet facilities
Pets allowed
Non-smoking hotel
Credit card accepted
TV in room
Bar
Air conditioning
Cable/Satellite TV
Reception desk
Toiletries
Housekeeping
Kid-friendly
Game activities
Free wifi in public area
Kids playground
Table tennis
Mosquito net
Lockers

Locatie