Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Suneo Club Helios Beach (ex Luca Helios Beach)


Descriere

Localizare: chiar pe plaja, la 300 m de centrul statiunii Obzor. Hotelul a fost renovat partial ultima data in 2016 si si-a schimbat denumirea din Luca Helios Beach in Suneo Club Helios Beach.
Capacitate: 191 camere duble, distribuite pe 2 cladiri de 3 si respectiv 4 etaje fiecare.
Camera dubla economy (18 mp): 2 paturi twin, aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif (contra cost), baie cu dus, uscator de par, balcon.
Camera dubla (22 mp): 2 paturi twin, fotoliu extensibil, aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif (contra cost), baie cu dus, uscator de par, balcon.
Camera dubla large (28 mp): 2 paturi twin, canapea extensibila, aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif (contra cost), baie cu dus, uscator de par, balcon.
Facilitati: restaurant principal cu terasa, restaurant tematic, lobby bar, pool bar, lounge bar cu tersa, piscina exterioara, animatie si divertisment, biliard, tenis de masa, volei pe plaja, aerobic, inchiriere bicicleta, salon de infrumusetare, manichiura si pedichiura, sauna, masaj, internet corner, internet wireless in receptie (gratuit), inchiriere seif la receptie (contra cost), schimb valutar, magazin, nu se accepta animale de companie, parcare (gratuita).
Pentru copii: piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca pentru copii, miniclub, animatie, patut pentru copii (gratuit).
GRATUIT: piscina; sezlonguri si umbrela la piscina; erobic, tenis de masa, volei pe plaja; animatie pentru copii si adulti (de 6 ori pe saptamana); parcare (locuri limitate).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie