Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: chiar pe plaja, la 500 m de centrul statiunii Obzor. Hotelul a fost construit in anul 2005. Hotelul face parte din faimosul lant hotelier "RIU" (detine hoteluri in peste 18 tari).
Capacitate: 286 camere duble si family rooms, distribuite pe 6 etaje. Majoritatea camerelor au vedere spre mare.
Facilitati: restaurant cu terasa, restaurant cu specific bulgaresc, lobby bar cu terasa, lounge bar cu terasa, pool bar, snack bar, piscina interioara si exterioara, biliard, jocuri mecanice, teren de tenis, tenis de masa, baschet, volei pe plaja, aerobic, gimnastica acvatica, centru wellness, salon de infrumusetare, coafor, manichiura si pedichiura, fitness, sauna, masaj, baie de aburi, jacuzzi, animatie si divertisment, sala de conferinte, internet wireless in receptie (gratuit), internet corner (contra cost), schimb valutar, magazin, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, servicii de spalatorie, nu se accepta animale de companie, parcare. Sezlongurile pe plaja sunt contra cost!
Camera dubla (26 mp): 2 paturi twin, fotoliu extensibil, aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif (contra cost), internet wireless (contra cost), baie cu dus, uscator de par, balcon. Camerele au vedere spre mare.
Camera dubla large (30-32 mp): 2 paturi twin, canapea extensibila, aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif (contra cost), internet wireless (contra cost), baie cu dus, uscator de par, balcon. Camerele au vedere spre mare.
Family room (50 mp): pat dublu sau 2 paturi twin in dormitor, canapea extensibila si fotoliu in living, aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif (contra cost), internet wireless (contra cost), baie cu dus, uscator de par, balcon. Camerele au vedere spre mare.
Pentru copii: piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, miniclub, animatie, patut pentru copii (gratuit), babysitting (la cerere).
GRATUIT: piscina; sezlonguri si umbrela la piscina; volei pe plaja, tenis de masa, aerobic, gimnastica acvatica, teren multifunctional; animatie pentru copii si adulti (de 6 ori pe saptamana).

CONCEPTUL ALL INCLUSIVE - SEZON 2018
Toate mesele și gustările:
Mic dejun:
Bufet variat, stații de gătit la fața locului
mic dejun continental
Masa de pranz:
Bufet, mâncăruri preparate la fața locului și deserturi asortate
Tarif mic la restaurantul de gustări
Cină:
Bufet cu preparate la fața locului
Seri speciala: bufet tematic (de doua ori pe saptamana)
Cina opțională (rezervări necesare în prealabil):
Restaurantul italian (de câteva ori pe săptămână)
Restaurantul asiatic (de câteva ori pe săptămână)
* Tinuta formala este necesară pentru cină (pantaloni lungi pentru domni)
Băuturi:
Băuturi locale nelimitate (băuturi alcoolice și nealcoolice), disponibile atât în ​​barurile hotelului, cât și în restaurantele deservite până la miezul nopții
Sporturi și activități:
Gym
Polo pe apă, antrenament, aqua - gym
Popice, darts
Divertisment:
Program de divertisment pe timp de zi pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani și între 8 și 12 ani la RiuLand (de șase ori pe săptămână)
Program de divertisment în timpul zilei pentru adulți (de șase ori pe săptămână)
Spectacole, muzică live sau program de seară Riu (de mai multe ori pe săptămână)
Toți oaspeții hotelului sunt obligați să poarte o bratara "all inclusive" pentru identificare

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie